Bu sorum gebelikle dogumla lohusalikla alakali bir soru degil icimi korkutan bisey var sizden fikir almak istedim ne olabilir boyle bisey neden basimiza gelir onu merak ediyorum dondurumda olmayan seyler çıktı keci eti kavurası cikti kemik çıktı fasulye kavurmasi cikti dondurucuya atmadigim evime almadigim seyler cikti kimseden de gelmedi sordum 2 kişiye vermemişler kimse vermediyse neden nasil bu etler fasulye falan çıkıyor iicmde artik urkerti olmaya basladi canim da sıkılmaya başladı bu konuda
Annen falan yapıp koymuş olabilir mi
Belki birinin dolabında yer kalmadı getirip sana koydu sende unutmuş olabilir misin
Atın çöpe gitsin. Eşinize biri getirip buzluğa atmış olabilir mi?
@Bahars daha önce birşey mi yaşadın, niye tedirgin oldun bu kadar
Yok zannetmiyorum 2 kişi de annemler hem benim annem hem kaynanam ikiside yok ben getirmedim dedi görümceme sordu yok koymadim dedi cope attim bi fasulyeler duruyo
Ya büyü muyu olayindan korkan biriyim acikxasi 3 harflilerde getirdi falan doye korktum
Yok ozellikle annemlere sordum belki bana sormadan koymuslardir diye ama maalesef degil
Hic zannetmiyorum ki zaten keci etinide bizimkilere soedum yemiyorlarmis bende esimin ailesi de yemiyo
Keçi eti olduğunu nasıl anladınız
Ay korkutmayın kendinizi allah aşkına öyle şey mi olur. Birkaç günlüğüne vs evinizden başka yerde kaldınız mı eşiniz evde kalıp sizin gittiğiniz oldu mu . Ya da anahtarınız başka kimde var böyle şeyler düşünün
Kokusundan esim anladi ben anlamadım ilk defa boyle et kokusu aldim igrendim dogrusu ben dogru mu gercekten keci eti kokuyor mu bilmiyorum ama dayanamadim kokusuna midem kalkti
Yani donmuş bir et o kadar kokar mı bilmiyorum hiç. Eşiniz tekte nasıl anlamış keçi olduğunu ilginç ben olsam direkt eşimden şüphelenirdim tabi siz şüphelenmeyin benimki güvensizlik
Kimsede yok evden baska yerde kalmiyorum bebegim kucuk oldugu için belki korkulacak bisey degildir ama elimde olan bisey degil istemsiz korkuyorum esime isittim kavurmayı tabagina koyunca anladi
Korkmayın ya o tarz düşünmeyin dolabınıza getirip et koymaz bahsettiğiniz varlıklar. İçiniz rahat olsun. Evinizden çıkartın bi ağaç dibine döküverin hayvanlar yesin. İçinizdeki vesvese için de yarın evinizde bakara suresi açın dinleyin ruhunuza yüreğinize evinize ferahlık olsun
@Bahars içinizin almadığı şüphe duyduğunuz biseyi yemeyin illa 3 harflerin getirmesine gerek yok başka türlü de gelmiş olabilir,. çöpün kenarına koyun gitsin
Yakınımdan o kadar buyuyle alakali seyler duydum ki emin olun sizde duysaydiniz benim duyduklarimi gorduklerimi korkumu anlar gulmezdiniz
Bilmiyordum oyle varliklarin et getirmedigini icim cok az da olsa rahatladi dediginiz gibi yapıcam gündüzleyin tesekkur ederim
Ben bacadan yumurtalar bile çıkardım. Poşete sarılmış üstüne çizimler yapılmış. Muskalardan bahsetmiyorum bile. O yüzden korkunuzu çok iyi anlıyorum ama bunları kötü kalpli insanlar yapıyor kendileri bizzat hepimizin evimize girip çıkan insanlar ne yazık ki. Kimisine tuhaf gelebilir korkularınız yaşadıklarınızı bilmedikleri için. Emin olun insandan gelen kötülük allahın diğer varlıklarından gelmiyor. Evi temizlerken viledaya beyaz sirke de koyun. Ne kadar korkarsanız o kadar kötülüğü çekmiş olursunuz korkmayın enerjinizi yüksek tutun
Bende evimin asma tavan boşluğunda içi bomboş sapasağlam bir yumurta bulmuştum ama anlam verememiştim.. üstünde her hangi bir çizik vs yoktu.. siz böyle deyince acaba mı dedim bende.. Rabbim cumlemizi kötü niyetli şerli insanların şerrinden muhafaza eylesin