Karşınızdaki kişi kim olursa olsun şunu yaparsa anında soğurum dediğiniz bir şey var mı ?
Herşeye Okeyimm ama kendini beğenmişlik taslayanlardan anında soğuyorum soğudum mu da ısınamıyorum
Karşınızdaki kişi kim olursa olsun şunu yaparsa anında soğurum dediğiniz bir şey var mı ?
Herşeye Okeyimm ama kendini beğenmişlik taslayanlardan anında soğuyorum soğudum mu da ısınamıyorum
Yüzüme gülüp arkamdan konuşanlardan, sırrımı başkalarına söyleyenlerden anında soğurum ve şu yaşımdayım ki soğuduğum insana asla ikinci şansı vermem, vermedim de
Ben arkamdan konuşan insana iki yüzlülük yapanlara eşimden soğuyorum arada iki üç gün gerçekten eşim olmasa sevgilim olsa kaç yerde ayrılmıştık ama evlendik bi kere
İki yüzlüyse dedikodu yapiyorsa bana gelip baskasinin dedikodusunu bile yapsa ve yalanini yakaladiysam asla bir daha hayatima dahil olma şansı bile yok öyle kişilerin ve ne yazikki artık dürüst insan bulmak cok zor oldu
Bencil, cahillerden, her şeyi merak edip sorabilme hakkını kendinde gören insanlardan, benden sadece laf öğrenmek için soru soranlardan, bebek hediyesi olarak 20 lira verenlerden, cinsiyet ayrımı yapanlardan, türkiye durumunun çok iyi olduğunu düşünen insanlardan da soğuyorum
20 lirami hangi dengeslz yapıyor onu sakız alır anca terbiyesizlik ya
Ben şuan herkesten soğuyorum insanlar bir enteresan olmuş valla saçma sapan şeyler yapıyorlar artık arkadaşım bile yok eleye eleye hiç kalmadı ya arkamdan konuşuyor ya iki yüzlü ayy nasıl bir zamana kaldık bilmiyorum herkes bir akıl verme derdinde kendine baksan kendi aklı kendine yetmiyor gelmiş akıl veriyor mama alma emzik alma biberon alma masraf yapma çok fazla bir senmi doguruyorsun kürekle ağızlarına vurasim geliyor yeminle haa birde özel hastanede doğum yapma imdat mevlam
Ben en cok bana nankörlük yapan yalan söyleyen iki yüzlü fesat ınsanlardan nefret eder degil soğumak hayatimdan silerim nerde gorsem dahi yokmus gibi gecer giderim bu dünya hayinlerin iki yüzlülerin yalancilarin dünyası olmuş işlerine yariyorsan iyiler ama bi hayir de senden kötüsü yok yaptigin iylikler bile yok yapmadi oluyor boyle insanlari Allah’a havale ediyorum Allah ıslah etsin
@2cocukannesi yorumuna katılıyorum
Öyle lafları duyunca ben de boyle oluyorum
Ben İki üzlü insanları heç sevmem hep kəndini düşunen insanlara nifrət ediyorum bi de Yalan konuşan insanlar İnsan dürüst olmalı Her zaman haqqı soylemeli Bide arkadan konusanlara nefret ediyorum Hə hep benim arkamla.kim.konusmusa hemende bana gəlib çatiyor sadəcə ben Hepsini boş veriyorum Mən onlardan Ola bilirki öndə olduğum için hep benim dedi kodumu yapiyorlar diyorum gülüb geçiyorum bide ben bana edilən haqsızlığı asla unutamyorum
Bu aralar birinden soğumak için sebep bulamıyorum, herkesten soğumuş haldeyim, genel olarak gıcık alıyorum. Kimseyi görmesem çok mutluyum
Tam ben valla
Her şeyi bildiğini düşünen insanlardan aşırı soğuyorum bu ara. Her konuda fikri var. İlk defa gördüğü bir şeyi bile en iyi o biliyor. Karşısındakinin uzmanlık alanında bile uzman ve kalkıp senin doğrun kabul etmiyor, seni yanlış sayıyor ve kendi yanlışını kabul edemiyor kombo bağnazlık . Ayar oluyorum.
Ben asla haksızlıga ve yalana gelmiyorum onu görünce direk soğuyorum.sevmedigimide asla sevemiyorum sonra
Ben böyle aşırı kendini beğenmiş, her ortamda dikkatlerini üstüne toplayıp sadece kendisini düşünen insan tipinden nefret ederim ve soğurum. Nasıl tarif etsem bunu bilemedim. Mesela bazı insanlar vardır nerde nasıl davranacağını bilmez ve çok rahattır, her yerde istediği gibi davranır ve hep lider gibi ön planda olurlarlar hani. Etrafındaki insanlara küçümser gözle bakarlar ve kendilerini çok beğenmişlerdir. Bütün görenekler ona terstir falan hani vardır ya böyle tipler hah işte öyle tipleri daha tanımadan soğurum ve kesinlikle tanımak da istemem, hayatıma da katmam. Sevdiğim insanların da en katlanılmaz bulduğum şey haklı olduğum halde haksız gözü ile bakılması ve bunun karşısında kendimi asla ifade edememem. Ne çok doluymuş içim ya
Egocu ve yalan söyleyenlerden soğurum bende
Bi yandan da benim icimi anlatmissin üşenip yazamadigim içim
Ahahaha doğru ama