Birgün önce doğum yaptım süreçle ilgili sorularınız varsa🥹

Herkesin doğumu farklı ve özeldir eminim ki ama genel olarak süreçle ilgili merak ettikleriniz varsa cevaplayabilirim :smiling_face:

Smdı ilk dogumum degil ama nedense korku var hep ıcımde yanı basıma gelecekleri bildim ıcın galiba normal dogum olmstu sancı cok cekmstm yine aynımı olur merak ediyorum ama korkuyorum da byandan

Korku kimde olmazki zaten gayet normal benim ilk doğumumdu bende sancı çektim baya ama kucağınıza alacağınız ana odaklanın inşallah kolay geçer ilk daha zor derler hep :smiling_face:

Sezeryan mı yaptınız normal mi acaba, hayrlı olsun bu arada lohusaliginiz, saglikli sihhatli hayrli uzun omru olsun bebeginizin de​:smiling_face::cherry_blossom:

Kaç haftalık doğdu bebiş

Teşekkür ederim normal doğum yaptım :smiling_face:

1 Beğeni

38+5 de doğdu

Maşallah. Lohusalığın hayırlı olsun canım. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah.:cherry_blossom::purple_heart: Acaba doğum belirtileri nasıl başladı? Süreç çok mu sancılı :pleading_face::pleading_face:

Su geldi o şekilde gittik hastaneye zaten doğum başlamıştı suni sancı biraz sıkıntılı acılı bir durum ama kucağıma alınca hepsi geçti sizdede öyle olur emin olun​:smiling_face_with_three_hearts: çok teşekkür ederim bu arada :smiling_face_with_three_hearts: