Valla ben doktora dedim üç saat teyzem yakın dedi otobüsle gidersen her saat başı yürü e dedim ne gidicem ki annemlere gitmek hayal gibi e tasinicaz da ev herşey üst üste yeni yeni bebek yeni ev bu eve geldik hiç hayır görmedik valla ev sahibi çok sıkıntılı bu halde bile çıkın dediler yani genede her hale çok şükür sende güzel geziyorsun iş yok rahat et ki bebiste etsin ben hiç takmamaya çalışıyorum ev daginik olsun herşey düzene girer bebeklerimizi kucağımıza alalım fa
Valla ben bebeği öğrendiğim günden beri kasik desek sağ taraf ağrır ağırlık desem sağ tarafta on beş haftalıkken erkek denildi sen hangi tarafta hissediyorsun
Bende 14 hafta gitmiştim kız dedi sonra tekrar baktı erkek gibi dedi emin değilim dedi doktor bi karar veremedi ki bekle dedi sağ tarafta göbeğin hemen altında hareket ediyor genelde bazen kafası mı poposu mu bi sertlik oluyor dokununca hissediyorum hemen kaçıyor
Evet çok şükür hissediyorum. Ama bazen gün sonunda hissedıyorum . Tüm gün uyuyo heralde gecelerı genelde kıpır kıpır
Doktorumuz önce %70 erkek demişti . Sonra kız dedi . Bılmıyorum detaylı ultrasyonum var haftaya , yine degısır mı acaba tereddutteyım . Sağlıklı olsunda
%70 olanlar degişebiliyor canım detaylı ultrasonu bekle bende meraktan çatlayacam pazartesi günü öğreniyorum detaylı ultrason da
Ekşi yiyince genelde kız olur ama bende kızımda ekşi aşermiştim cnm şimdi erkek tatlı ya tepki veriyor
Bende 2 testimde erkeğe benziyor dedi biraz daha baktı erkek dedi ikinci gittiğimde göbek kordonu bacak arasında dedi ama erkek gibi sanki dedi sonraki gittiğim günlerde doktor dedi yan yatıyor nasıl inat bebek dedi o inat ben ondan inat dedi 15 dk baktı pipisini döndürüp ekranda gösterdi artık kıyafet bakabilirsin annesi dedi ayrintili utrasonda dada erkek dedi
Miğde bulantısı falan da olmayınca acaba erkek mi diyorum ama doktor da kesin bir şey demeyince kafam karıştı iyice bakalım belli olacak ama kızım olsun çok istiyorum ilk hamileliğim rüyada 2 kez kız çocuk gördüm ilk gördüğüm seni çok bekledim çok özledim beni burda unutma diyordu
Allah’ım gönlüne göre versin inşallah cnm ama sanki seninki kız gibi hissettim görmesem bile bulantılar felan kesin bir şey degilki herkeste farklı kızlarda ben miğde bulantıları çekmedim ama oğlum diğer hamileligime hiç benzemiyor du aşağıda hem sivri miğde bulantıları oldu tatlı aşerdim
Ay bilmiyorum kıza alıştım oysakı alısverıse bile başladım yıne de hayırlısı olsun tabıkı
Belli olmaz canım herkesin ki değişmiyor senin ki kızdır belki de sağlıkla kucağına alırsın inşallah
@Karakedi kız gel sohbete katıl
Amin canım teşekkürler sende inşallah
Kesesi erkek gibi ama fasulye şeklinde olunca erkek derler ya ama benim bebeğimin kesesi yuvarlak kafa yapısı sanki erkek gibi boşluk bir yer varya hani bacak tarafında o ne acaba
Bizimki de yuvarlaktı sonra bu şekilde oldu o boşluğu bilmiyorum kalçasının olduğu kısım olabilir görümcem baktı bacak arasında 3 çizgi var bu kız dedi 2 çizgi olunca erkek oluyormuş zeyy de kız dedi pazartesi belli olucak
Senin bebişte göre benim bebiş maşallah tombişmiş
Evet canım senin bebişin cinsiyeti belli oldu mu