Kızlar gün geçtikçe agrılarım çogalıyor sizlerin nasıl gidiyor 6 aylık olduk biz
Çok normal benim 8.ayım bitmek üzere ve her geçen gün daha farklı ağrı ve şiddeti çıkıyor
Daha önceki dogumlarımda böyle yaşamamıştım çoçuk aşağı da oluncamı baskı oluyor sanki dogumum başlıcak gibi bir hiss
İki gündür diş ağrısı var bendede uyutmuyor en son bayılmış gibi sabaha karşı uykuya dalabiliyorum ilaçta kullanamayinca geçsin diye bekliyorum mecbur
Bizde 5 aya girdik sırt ağrısı ve rahimde baskı şeklinde ağrı oluyor çok rahatsız ediyor
35+3 olarak artık sadece yuvarlanabiliyorum o da tam tur olmayınca kaplumbağa gibi debeleniyorum. Yürümek eziyet, oturmak eziyet. Düşünüyorum amuda kalksam acaba durabilir miyim diye
Bende 6 aylığım aynı şekilde özellikle yatmakta zorlanıyorum
Bende 5 aylık oldum . Şimdiden kendımı ağırlaşmış hıssedıyorum . Agrılarım da oluyo halsızlık yorgunluk çok oluyo . Ayakta fazla kalınca bel ağrısı yaşıyorum . Hiç bişey yapamıyorum .
Aynısı bende de var bizde 5 aylık olduk
Bizde 6 aylık olduk ama dediğin gibi ağrılarım çok oluyor özellikle özel bölgemde dönerken bile hissediyorum malesef.birinci bebeğimde hiç böyle seler yasamamistim
Tıpatıp aynı durumdayım
Bugün uyandım sağ kalça kemik üstünde ağrı oldu geçmedi hala normal mi ya? 15+4
Aynn bnde hiç yaşamadım dgirlerinde
Kengi oluyor o canm hamilelerde normal zaten
Tek temennim hepimiz bebeklerimiz ve kendimiz sag salim kurtulmak inşallah
Ayyy benimde bugün bacaklarım sızlıyor resmen neden böyle acaba bende 23+4 üm
Üç hatfa sonra 6 aylık olucak şimdiden gece aklıma geliyor karnım kocaman nasıl cikicak korkuyorum vallahi
Bnmde kramplarım çok oluyor aglıyor um resmen böyle kalkıp magnezyum eksikliği varmış ilaç verdi doktor
Nelere dikkat ediyorsun yatislara dikkat ediyor musun bol rahat giyiniyorsun
Evet normalde yüz üstü uyurum ben öyle rahat edıyordum . Ama hamileliğimden beri sağ ve sol tarafımda uyuyorum , daha doğrusu uyuyamıyorum hiç uyuşuyor her tarafım . Doktorum nasıl rahat edıyorsan öyle uyu demişti sma ben yıne de bebegıme bı zararı olmasın diye sağ sol uyuyorum . Normalde çok dar şeyler gıyınmeyı severim ama 4. Aydan ıtıbaren bol şeyler gıyınmeye başladım . Genelde elbıse tercih ediyorum daha rahat ettıgım için . Evdede hamile taytları fılan