Biraz modunu yükselmek için 🏖

Merhaba hanımlar hamilelik olsun hamilelik sonrasi olsun. Ruh hallerimiz çok değişiyor. Modunuzu yüksetmek için neler yapıyorsunuz?

Bazen ufak bir dinginlik arıyorum

Kızımla dans ediyorum açıyoruz müziği kafamıza göre dans ediyoruz en güzel terapi bizim için :smiling_face::smiling_face:

Enerciii şarkısını son ses açıp bağırmak :joy:

Kendimi disari atıyorum surekli yuruyus falan yapiyorum kahve iciyorum :smile::smile: yoksa kendimi zor toplardim :blush:

Ya son ses müzik dinleyip birşeyler yiyip dans ediyorum ya da uyuyorum

Komedi film izliyorum ya da eşime takılıyorum :face_with_hand_over_mouth:

İşte bizim bu ara en favori dans şarkımız :smiling_face::smiling_face:

İkinizin de bebeği var diye çocuk şarkısı bekliyordum. Merak edilen parcayı buraya sürükledim.

Ben de genelde gülmeye ihtiyacım okduğunda komedi acarım senin favori komedi filmin hangisi

Buda var repartuarimizda ama dilan polat enerciii dinliyoruz genelde :joy::joy:

İste buuu :smiling_face::smiling_face:

Çakallarla dans falan ama Fatma’nın karakterini begenmıuorum mahmutun yanında acamıyorum karı oyle bır azgın karakteri oynuyor ki kötü örnek :rofl::rofl::rofl::rofl:

Bu daha güzelmiş :rofl:

Ühüü youtubeni işkal etmiş,bizim mücuze anneyedemi gelmiş Dilan​:tired_face:

Serdar Ortaç favori​:partying_face::dancer:t4:

Ben de son günlerde serdar ortaç’ın eski şarkılarını dinliyorum :laughing:

Benim en sevdiğim roman havası açıyorum oynuyorum bi de eski şarkıları açıp hem söyleyip hemde oynuyorum

Canım sıkıldıgı zaman film izliyorum telefonda. Son izledigim kolpaçinoydu çok gulmuşdum​:rofl: Eşimle izlerken eğlenceli oldugu icin onuda yanıma sürüklüyorum :rofl: Şimdide hasip ile nasipi izlemeyecegim. İki kardeşin karıları hamile ve biri erken dogurmak zorundaymış:rofl:tiktokda parça gördüm beğendim.komik film.ilk kez izleyecegim.

@afrikanın_gelini54 @Sevane18 müstakbel damat da çok komik

@Cansu Reklamlarını gormustum ama daha izleyemedim. Sıradaki filmim (Müstakbel damat ) ozaman :rofl: Teşekkür arkadasım.