Merhaba hanımlar hamilelik olsun hamilelik sonrasi olsun. Ruh hallerimiz çok değişiyor. Modunuzu yüksetmek için neler yapıyorsunuz?
Bazen ufak bir dinginlik arıyorum
Merhaba hanımlar hamilelik olsun hamilelik sonrasi olsun. Ruh hallerimiz çok değişiyor. Modunuzu yüksetmek için neler yapıyorsunuz?
Bazen ufak bir dinginlik arıyorum
Kızımla dans ediyorum açıyoruz müziği kafamıza göre dans ediyoruz en güzel terapi bizim için
Enerciii şarkısını son ses açıp bağırmak
Kendimi disari atıyorum surekli yuruyus falan yapiyorum kahve iciyorum yoksa kendimi zor toplardim
Ya son ses müzik dinleyip birşeyler yiyip dans ediyorum ya da uyuyorum
Komedi film izliyorum ya da eşime takılıyorum
İşte bizim bu ara en favori dans şarkımız
Ben de genelde gülmeye ihtiyacım okduğunda komedi acarım senin favori komedi filmin hangisi
Buda var repartuarimizda ama dilan polat enerciii dinliyoruz genelde
Çakallarla dans falan ama Fatma’nın karakterini begenmıuorum mahmutun yanında acamıyorum karı oyle bır azgın karakteri oynuyor ki kötü örnek
Bu daha güzelmiş
Ühüü youtubeni işkal etmiş,bizim mücuze anneyedemi gelmiş Dilan
Serdar Ortaç favori
Ben de son günlerde serdar ortaç’ın eski şarkılarını dinliyorum
Benim en sevdiğim roman havası açıyorum oynuyorum bi de eski şarkıları açıp hem söyleyip hemde oynuyorum
Canım sıkıldıgı zaman film izliyorum telefonda. Son izledigim kolpaçinoydu çok gulmuşdum Eşimle izlerken eğlenceli oldugu icin onuda yanıma sürüklüyorum Şimdide hasip ile nasipi izlemeyecegim. İki kardeşin karıları hamile ve biri erken dogurmak zorundaymıştiktokda parça gördüm beğendim.komik film.ilk kez izleyecegim.
@afrikanın_gelini54 @Sevane18 müstakbel damat da çok komik
@Cansu Reklamlarını gormustum ama daha izleyemedim. Sıradaki filmim (Müstakbel damat ) ozaman Teşekkür arkadasım.