Biraz modunu yükselmek için 🏖

Merhaba hanımlar hamilelik olsun hamilelik sonrasi olsun. Ruh hallerimiz çok değişiyor. Modunuzu yüksetmek için neler yapıyorsunuz?

Bazen ufak bir dinginlik arıyorum

3 Beğeni

Kızımla dans ediyorum açıyoruz müziği kafamıza göre dans ediyoruz en güzel terapi bizim için :smiling_face::smiling_face:

3 Beğeni

Enerciii şarkısını son ses açıp bağırmak :joy:

7 Beğeni

Kendimi disari atıyorum surekli yuruyus falan yapiyorum kahve iciyorum :smile::smile: yoksa kendimi zor toplardim :blush:

5 Beğeni

Ya son ses müzik dinleyip birşeyler yiyip dans ediyorum ya da uyuyorum

2 Beğeni

Komedi film izliyorum ya da eşime takılıyorum :face_with_hand_over_mouth:

2 Beğeni

İşte bizim bu ara en favori dans şarkımız :smiling_face::smiling_face:

2 Beğeni

İkinizin de bebeği var diye çocuk şarkısı bekliyordum. Merak edilen parcayı buraya sürükledim.

2 Beğeni

Ben de genelde gülmeye ihtiyacım okduğunda komedi acarım senin favori komedi filmin hangisi

1 Beğeni

Buda var repartuarimizda ama dilan polat enerciii dinliyoruz genelde :joy::joy:

1 Beğeni

İste buuu :smiling_face::smiling_face:

2 Beğeni

Çakallarla dans falan ama Fatma’nın karakterini begenmıuorum mahmutun yanında acamıyorum karı oyle bır azgın karakteri oynuyor ki kötü örnek :rofl::rofl::rofl::rofl:

4 Beğeni

Bu daha güzelmiş :rofl:

2 Beğeni

Ühüü youtubeni işkal etmiş,bizim mücuze anneyedemi gelmiş Dilan​:tired_face:

Serdar Ortaç favori​:partying_face::dancer:t4:

3 Beğeni

Ben de son günlerde serdar ortaç’ın eski şarkılarını dinliyorum :laughing:

2 Beğeni

Benim en sevdiğim roman havası açıyorum oynuyorum bi de eski şarkıları açıp hem söyleyip hemde oynuyorum

2 Beğeni

Canım sıkıldıgı zaman film izliyorum telefonda. Son izledigim kolpaçinoydu çok gulmuşdum​:rofl: Eşimle izlerken eğlenceli oldugu icin onuda yanıma sürüklüyorum :rofl: Şimdide hasip ile nasipi izlemeyecegim. İki kardeşin karıları hamile ve biri erken dogurmak zorundaymış:rofl:tiktokda parça gördüm beğendim.komik film.ilk kez izleyecegim.

@afrikanın_gelini54 @Sevane18 müstakbel damat da çok komik

1 Beğeni

@Cansu Reklamlarını gormustum ama daha izleyemedim. Sıradaki filmim (Müstakbel damat ) ozaman :rofl: Teşekkür arkadasım.

1 Beğeni