Biraz isyan etmek istiyorum 🥺

Kızlar selam :cherry_blossom: Alışveriş zamanında zaten yaşamıştım ama şimdi hediyelik, kapı süsü, oda tasarımı aşamasında artık çıldırdım :joy: Kız bebekler için inciler boncuklar, periler, deniz kızları, melekler, çiçekler zarif tasarımlar havada uçarken erkek bebek için neden sadece hayvan figürleri, araba, papyon, uzay tasarımları falan var :face_holding_back_tears: Birde gerçekten çok kötü tasarımlar :face_holding_back_tears: Bende oğlumun odası eşyaları süsleri zarif olsun istiyorum ya :face_holding_back_tears: Önerileriniz varsa yığın üstüme nolur zaten abartı bir şey asla istemiyorum :face_holding_back_tears:

valla canm bnde aynı durumdayım erkek bebekler için Anca ayıcıklar penguenli şeyler var hatta garip erkekler diyorum​:rofl: Sadece bulut şeklinde ışıklar aldım duvara astık halısı vs tektük bulutlu yastıklar var onlardan aldım mavili beyazlı yanii bakıyorum bnde yatağın üstüne Tül takılıyor ya onda çok kararszm sen yaptırdınmı?

1 Beğeni

O kadar iyi anlıyorum ki, ben siparisle lazer kesim yapan bir yerden boyle birsey yapmasini istedim sonra ay olan kısıma ayıcık yapistirdim alt kısımlarda da yine lazer kesim yildizlar astım bu kapi süsü. Yatak icin bulutlu gri renk yastiklar aldik besigi yatagi da griydi. Carsaflari da o renklerde secip diktirdim hazirlari begenmedim. Kiyafetlerde de beyaz gri krem siyah kahve tonlara gittim ilerde kizim olursa ayrica ona da kalabilsin diye​:grin:

2 Beğeni

Bizde odasına böyle duvar sticker aldık tamamı bitince tekrar atarım. Haklısın kız bebek için bıcır bıcır şeyler var giysiler bile öyle ama gariban yavruma ya arabalı ya hayvanlı giysiler aldım :rofl:

4 Beğeni

Ayy çok güzel duruyor

2 Beğeni

Yok cibinlik deniyor ona ama yaptırmayacağım ondan :face_holding_back_tears: gereksiz toz toplayacağını düşünüyorum ben zaten alerjik astım hastasıyım onunla uğraşamam :face_holding_back_tears:

Evet 35. Haftaya gireceğim nerdeyse nevresim bile alasım gelmiyor hep ayıcık penguen zürafa falan :joy: yani daha doğmadan çocukları bu kadar cinsiyetçi kalıplara sokmam zorunda mıyız ya :joy:

1 Beğeni

Yaa çok güzel olmuş eline sağlık :face_holding_back_tears: Gerçekten insanın hiçbir şey alası gelmiyor :joy: bende olabildiğince sade şeyler seçtim kıyafettede odasında da beyaz krem kahve karışık dümdüz oda oldu :face_holding_back_tears:

1 Beğeni

Aaa çok güzel olmuş :face_holding_back_tears: bende bu tarz stickerlar aldım yoksa dediğiniz gibi hep hayvanlar alemi oluyor her şey :joy:

1 Beğeni

Kapı süsü olarak böyle bir şey tercih ettim bende dün gece karar verdim artık :joy::joy: Adı aras değil ama bu örnek :hatching_chick:

1 Beğeni

Ben de böyle şeyler yaptırdım :blush::cherry_blossom:

3 Beğeni

Tesekkurler sizinki de çok güzel olmuş :heart_eyes: en iyisi sade tonlar zaten göz yormuyor huzurlu oluyor

Güzel olmuş, nerde yaptırdın ?

Gerçekten öyle erkek çocuğuna hiçbir sey bulunmuyor sinir bozucu oluyor

Teşekkür ederim, ikisini de instagramdan sipariş verdim, küpleri heykidstar, çikolata vs patikadesign_ sayfasından :cherry_blossom::blush:

Teşekkür ederim :blush:

1 Beğeni

Rica ederim :blush::folded_hands:t3:

Sayfaya bi gozun atin bence

Ben urunlerini cok begeniyorum cok memnunum desing_suheyda27

1 Beğeni

Bende bunları yaptırdım şimdilik beğenirseniz sayfaları söyleyebilirim :smiling_face_with_three_hearts: çikolata içinde daha sipariş vermedim sizin söylediğiniz sayfaya bi bakarım :smiling_face::cherry_blossom:

1 Beğeni

Cok guzeller hayirli olsun cikolatayi da yapiyor o sayfa bende cinsiyet ogrendikten sonra yaptiracagim insllah etrafimda bir cok kisi yaptirdi cok memnun olduklarini soylediler :slight_smile:

1 Beğeni

Çok teşekkürler :smiling_face::cherry_blossom: Allah gönlünüze göre versin :smiling_face_with_three_hearts::folded_hands:t2:

1 Beğeni