Biraz alakasız ama fikrinizi almak istiyorum

Kızlar merhaba bebeğim daha 21 günlük (Allah sağlikli, uzun ömür yaşamayı nasip etsin bebeklerimizede) şunu sormak istiyorum bir ay sonra görümcemin oğlunun düğünü var gelin de hem akrabam uzaktan hemde çocukluk arkadaşım burda bize yakınlar ama o tarihte bebeğim 50 günlük olacak Allah’ın izniyle inşallah şimdi düğüne gidip gitmemekte çok kararsızım gelemicem dediğimde iki taraf da olmaz geleceksin diyip duruyorlar ama ben küçücük bebeğimi o kalabalığa bangır bangır müzik olacak ortama sokmak istemiyorum kimseye de bırakamam bebeğim herseyden daha önemli ama işte gelin de damat tarafu da çok ısrar ediyorlar gel diye eşim de gitmemi istemiyor bebekten dolayı gitmiceksin diyor bende açıkçası gitmek istemiyorum bebekle olmaz ama ısrar ediyorlar ne yapmam lazım sizce bi fikir verseniz bana

1 Beğeni

2 aylık bebeğiyle tatile giden de var ama şöyle bir durum var senin gideğin ortam kapalı olacak ve bir ay sonra havalar soğur iyice salonda boğucu sıcak dışarıda soğuk bebeğin hastalanmasına sebep olabilir zaten değişik değişik virüsler var artık orda eş dost akraba bebeğin yüzünü açıcaklar belki kucaklamak isteyecekler izn vermezsen bi dünya lafa maruz kalırsın eğer ki izin verirsen bebeğin mikrop kapması olası o ortamda yani diyeceğim eşinde zorlamıyorsa illa git diye havalar soğuk daha iyileşemedim vs bahaneler bulup gitmeyin

1 Beğeni

Bende bebeği babasına bıraktım da gittim dün kınaya. Hazırda mama ve süt vardı zaten babamda var olunca bakmışlar sağ olsunlar.Kına bitene kadar değil de bir iki saat durdum ben ,sende öyle yapabilirsin illa gitmen gerekiyorsa

1 Beğeni

Aynen öyle katılıyorum size bende insan içine çıkmasını istemiyorum hastalık var nazar var Allâh korusun kardeşim de yanımda diyor sen git ben bebekle kalacam yarım saatliğine görünüp altınımı takar çıkarım diye de düşünüyorum bebeği hiç götürmeden öyle daha iyi olur sanki diyorum emzirirm uyuturum düğün salonu yakında zaten gider geliriz bi sknti olmazsa inşallah

1 Beğeni

Bende emzirip uyutup kardeşime bırakayım diye düşünüyorum yarım saat bi saatliğine gidip geleyim hemen bi görüneyim en azından gelmedi demesnler diye öyle yapacam heralde

En iyisi öyle yapman

1 Beğeni

Salon yakınsa zaten en mantıklısı bu eşinde kabul ederse tabi .

1 Beğeni

Aynn eşime.de söyledm o da kabul etti salon da yakın arabayla gidip gelecez inşallah yakın olmasaydı gitmezdim zaten ama yakın o yüzden böylesi daha iyi olacak inşallah bi skntı çıkmazsa

Çıkmaz çıkmaz ,sütü sağ ve altını temiz bırak,kusma ihtimali olursa eşinin rahat çıkartacağı bir şey giydir :innocent::smiley: