Kızlar ben size kötü haberlerle geldim benim hikayem burda son buluyor biliyor sunuz bsnjm doğal bebeğim olmuyor onca tedavi 2 defa tüp Bebek vs derken rabbim bir mucize vermişti ve dün kontrole gittiğimde bebeğimin kalbi durmuş tu iki buçuk hafta olmuş kalbi duralı malesef karnimda bebeğimin ölüsünü seviyormusum günlerce olusuyle konuşuyor musum bu acının tarifi yok rabbim hepinizin yavrularını size bağışlasın kendinize iyi bakın
Başınız sağolsun gerçekten yanlış bir şey söylemek istemem ama ya Rabbim onun kokusunu içinize çektikten onu gördükten ona dokunduktan sesini duyduktan nefesini hissettikten sonra yasatsaydi bu acıyı bu açıdan düşünün lütfen başka bir duada yine bebeğinizle belki bulunacaksınızdir inanmaktan vaz geçmeyin lütfen evet çok meşakkatli bi yol ama sonu güzel olacak inanın
Sebebi arastirildimi kan pıhtılaşmasi mi var başıniz sagol sun inşallah cennette sefaatci olur
Rabbim kimseye yaşatmasın gerçekten acı çok acı
Ben zaten kan sulandırıcı kullanıyor dum kan sulandiricilarida önlem amaçlı kullanıyor duk bugün giriyorum kürtaja dualarınızı eksik etmeyin olurmu
Başınız sağolsun açınızı çok iyi anlıyorum benimde düşük riski var ve şu an kanamam var ve doktor bişey yapamıyor bile kontrollde kabini biz göremedik
Kan sulandirici yaninda aspirinde kullandiniz mi doktorum ihmal etme derdi allah kucagini bos birakmasin en yakin zamanda gene hamile kalirsin ins
Basın saolsun canim benim rabbim kucağını boş birakmasin insallah
Başınız sağolsun,çok üzüldüm.En kısa zamanda iyi haberlerinizle alırız inşAllah.
Başınız sağolsun evlat acısını Rabbim kimseye vermesin
Çok üzüldüm gerçekten Rabbim inşallah tez zamanda bir bebiş haberiyle sevindirir seni ve sağ salim de kucağına alırsın
Başın sağolsun canim çok üzgünüm ne diyeceğimi bilmiyorum Allah yardımcın olsun tez zamanda tekrar müjdelesin seni dualarım seninle birlikte canım benim
Evet günlük düzenli olarak kullandım aspirini
Sey yanlis anlamazsaniz bilimsel olarak baktirmissiniz bi hocaya okunmayi düşündunuzmu
Başınız sagolsun ınsallah yakin zamanda tekrar aynı sevinci tadarsıniz
Başınız sağ olsun Rabbim dayanma gücü versin .
Başınız sağolsun çok üzüldüm Rabbim size ecrini versin bu acının inşallah yüzünüz tekrar gülsün kucağınız hayırlı bir şekilde dolsun sağlıklı çocuklarınız olsun dua edeceğim inşallah
Çok üzüldüm gerçekten Allah kucağına boş bırakmasın en yakın zamanda nasibi yokmuş demekki çok zor bir durum
Canim benim başın sağolsun çok üzgünüm… rabbim sana tez zamanda hayırlı, sağlıklı bir evlat versin inşallah ve hiç uğraştırmadan… tüm kalbimle tek duam bu
Başın sağolsun canım çok üzüldüm şuanda gözlerim doldu Allah’ım bu acıyı tekrar yaşatmasın insallah yine hamile.kalirsin ve bebeğini sağ salim kucağına.alirsin.Rabbim.yardimcin olsun