Bir aylik bebek kuveze girermi

Ben hastayım gribim ve usyune kaç gunelr annemlerdeyim sürekli klima açıyorlar açma dememe rağmen bebeğim öksürüyor yutkunamiyor iştahsız ağlıyor bir aylik hastaneye götürmeye korkuyorum bebeğimi kuveze alirlarmi benim sütümden mi gecmistir yoksa klimami çarpmıştr hemşireler bana emzir dedi bsy olmz dedi onları dinleyerek emzirdim ve ben sürekli emziriyorum bı haftadır hastayım hasta olsaydı cokyatolurdu klima da bikac gundr var üstüne hemen hasta oldu

1 Beğeni

Ateşi var mı? Bebeğinizi dr götürebilirsiniz neden küveze alsınlar uygun ilaç veririler sadece burnunu nemli tutmaya bol bol emzirmeye özen gösterin klimadanda uzak tutun yni sürekli kliöa direkt ona vurmasım ve gir çık şeklinde olmasın o zaman çarpar tabki daha 1 aylık bebek canı ne ki küçücükler tabi sizin bi postunuu daha görmüştüm yanlış hatırlamıyosam eğer mümkünse annenizim evindende ilk fırsatta gidin merak etmetin iyi bir annesiniz bebeğinize bakabilirsiniz ve canınızı sıkmyın hemen her bebek hasta olur

Bebekler hasta olunca kuveze alıyorlar korkuyorum bir aylik ama bir aylik bebeği alirlarmi bilmiyorum

Niye alsınlar ya sarılıkı vs varsa küveze alıyorlar basit bi soğuk algınlığı diye niye yapsınlar dr götürün baktırın bebeğinize

Solunum yolu enfeksiyon varsa yatırırlar

Canım sana iyi gelmeyen yerde durma bebeğin için hasteneye götür belki ilerler yazık çocuğa da yatirirlarsada sağlığı için senden illaki geçer çocuğa sende görün bebeği de göster serum ne takarlar rahatlarsın sonrada kendi evine git bence rahat olmak istiyorsan klima açman dediğim halde açıyorlar diyon moralin de illa bozuluyor dur sizede geçsin istemiyorum hastalık de eve geç bence

Hayır merak etmeyin yatırmıyorlar bizde 1 aylıkken üst solunum yolu enfeksiyony olmuştuk ona göre ilaç yazdıklar. Birde klimalı odada dursanI bile klimanın yelpazesini elinizle yukarı kaldırın o zamann tavana doğru vuruyor direk üstünüze gelmiyor biz artık öyle yapıyoruz çok şükür bi sıkıntı yaşamadık şimdiye kadar.

Bebeginizin bir rahatsızlıgı varsa vakit kaybetmeden doktora götürmelisiniz. Korkuyorum şöyle olur mu böyle olur mu diye endise ederek varsa bir rahatsızlıgı götürmeyip öylece bekleyerek belki daha fazla rahatsızlanmasına sebebiyet vereceksiniz. Tedavi icin doktorlar gerekli olan neyse onu yapacaklardır. Korkuyorum götürmeyim diye düsünüyorsanız hata ediyorsunuz

Kuveze alınabilir diyecek kadar çocuğunuz rahatsız ve siz korkuyorum diye doktora götürmek istemiyorsunuz.. bebeğinizin iyi olması için kuveze alınması gerekiyorsa alınır bunda korkulacak birşey yok.. ama bekletmeye devam ederseniz ve hastalık Allah korusun ilerlerse bu hem bebeğiniz için hemde sizin için emin olun daha kötü olur.. hastalık sütten bebeğe geçmez bilâkis anne sütü bebeğe antikor sağlar.. Rabb’im şafi ismiyle şifa versin

Çok ateşi olursa Allah korusun goturucez annem klima aca aça bebeğimi hasta etti gece gündüz çalıştırıyor ben çocuk doktoruna sordum maske takıp güvenle emzirebilrsn dedi benim sütümden gecmemiş klima dan hasta oldu ateşini olcuryorum senin ağzına tukuriym çocuğu rahat bırakmıyorrsn diyor klimayı kapayiyorym geri açıyor artık psikolojm çöktüm

Canım niye kendi evine gitmiyosun peki korkuyormuusun

Eşim geceleri çalışıyor daha kirkimiz çıkmadı annem beni korkutuyor ben evde tek kalırdım korkmuyorum ama kırkın cikmadi fln diyor çocuğa bakamazsin fln diyince bende biraz kaliyim dedim bebeğim hasta oldu

Bu anneler hep böyle kırk çıkmayınca ne oluyor sanki . Bide korkutuyorlar bugün annem de aynısını dedi bana ama ben kimse gelsin istemiyorum dedim yanjma gerek yok lohusada olsam tek başıma kendi kafama göre yapmaya çalışcam bı şeyleri artık Kocama bile dedim git yanımda olma bebeğimle yanlız olmak isterim ben diye

Bende anlamadım valla kırk çıkmayınca ne oluyor herşeyi kırka bağlıyorlar insan da kırkın gelmesini bekliyor stres oluyor ben buyuzden çöktüm zayıfladım hasta bile oldum

En azından senin yanına gelmek isteyen var ama benim yanimda kalcak kimse yok anneme dedim sen bikac gün bizde kal yok dedi sen bana gel dedi bir aydır burdayım

Valah canım o batılı şeylere inanma ben 20 günden sonra yanlız kaldimbirseyde olmadı bebeğime gül gibi baktım tabi etraftan sütun yokbebek gelismedi çok sıcak hasta edeceksin ama takmadım kimseyi bildimi yaptım herkes kendi işine baksın evine git kendini toparlanirsin bu şekilde daha çöker berbat olursun daha kutu olmadan git

Bu şekilde sitres yaparsan sütun kalmaz valah git evine insanın evi gibisi yok nedir orda kendini perişan etin lohusalık zor bukdar sitrese ve kendine olan guven zedelemesine gelmez

Öksürüyor diyosun aşırı değildir inşallah hastalığı ilerlemesin bence bı doktora götürün en azından içiniz rahatlar

Siterse girme idare et o zman canım bı şeyin kalmamış kirkina çıkınca evine geçersin rahat edersin eminim