Herkeze iyi aksamlar kizlar ben ankaranin ilçesinde kontrollere gidiyorum ve 37.haftadayim en son cuma gunu yani dun gittim fakat 2 hafta kadin doguma randevu alamiyormusum benim doktorda izine ayrilmis ben son haftalardayim dogumuda sehir hastanesinde dusundugum icin bilkent sehir hastanesine gidiyim diyorum fakat randevu alamiyorum randevusuz sehir hastanesine kadin doguma gidilebilir mi giden var mi sorun olur mu
Ii akşamlar ben bilkentte perinatoloji ye takipliyim. Ne zaman gitsem gelen herkese yardımcı oluyorlar.
Sabahtan gidince sira verjyorlar . Hemde durumu anlatinca doktor da kaşe ile sira almaniza yardimci olur diye dusunuyorum. Ama 15 gun gbi bir sinir yokki. Ben gecen cuma gittim dun tekrar gittim çarşamba tekrar gidecegim sezaryen icin gun almaya. Hep de randevu alabildim sikinti olmadi. Siz belirli doktor icin mi bakiyorsunuz da alamadiniz
Resim attim cnm boyle bi uyari veriyor ve randevu alamiyorum randevusuz gidilebiliyorsa sabahtan gideyim bide kalp atislari hizli fln dediler korkuyorum bisey olacak diye evde uzak almazlarsa bosuna gitmeyim diye sordum
Insallah cnm o kadar sacma ki 15 gun uyarisi acil bisey olsa 15 gun mu bekliyecegiz boyle bi uygulama olsa bile kadin dogum bunun disinda kalmasi gerekiyor yinede dediginiz gibi ben sabahtan gideyim ins.bi sorun cikmaz tesekkur ederim cevapladiginiz icin
Zaten eskisi kadar yogun degil hastane o yuzden doktorlar da tolerans veriyorlardir bence. Ben 3 sene once gittigimde asiri kalabalikti falan . Simdi nst de bile sira beklemeden girebiliyirsun
Aynen öyle bende 06 tisinda gittim Bilkent hastanesi bı sorunum olmuştu banada bu şekilde uyarı verdi en erken 22 sine randevu alabilirsiniz diye bende kazanda oturuyorum aldım randevumu günümü bekliyorum burdaki hastane randevulu çalıştığı için gitsemde bakmiyor mecbur bekliyorum çok saçma bı durum kadın doğum için kaldırılması gerekiyor içimizde can taşıyoruz endişeleniyoruz ama 15 gün araryla gitmemiz lazım yoksa ne sıra veriyorlar ne bakıyorlar
O kadar sacma ki cnm 15 gun beklemek benim zaten tahmini dogum tarihine 16 gun kalmis hem kalp atislari yuksek atiyo diyor hemde 15 gun sonra randevu alabiliyorum kazanda birbirlerinin hastlarina dogru duzgun bakmiyorlar bile bende sasirdim kaldim yarin bilkente randevusuz gidecem mecbur ins bi sıkıntı cikmaz da alirlar Allah hepimizin yardimcisi olsun
Aynen öyle canım çok haklısın inşallah bakarlar
Bana da sistem 15 gün uyarısı verip randevu vermemişti ben de sabah erken gidip sıra almıştım inşallah siz de bir sorun yaşamadan alırsınız
Insallah canim randevusuz sira veremeyiz falan dediler m8
Yok canım dememişlerdi hatta doktor tercihimin olup olmadığını bile sordu ben sırası en az olana istemiştim yoğunlukta yoktu 20 dk sonra filan sıram gelmişti