Bilgilendirir misiniz ♥️

Şuan büyük ihtimal 8 haftalık falan oldu 2 gün sonra doktora gidicem en son gittiğimde 5 haftalık dedi keseyi gördü 21 gün sonra gel bebeğide goruruz inslalah dedi 2gun sonra gitcem ama aceba canlanmadimi kalp atışını duyabilcemmi korkularım var hadi kalbi durduysa belirtilerde sadece ara ara kasık ağrılarım oluyor onun harici yok eğer kalbi falan durduysa veya gelismediyse bişey yolunda gitmiyorsa anlarmiyim ben veya düşük olurmuydu simdiya kadar

Aynı korkular bendede var canım benimde büyük ihtimalle 8haftalik öğrendiğimden beri her doktor farklı bişey söyledi kese var bebek var sonra kanamam oldu iğne yaptilar kanamam durdu kesede bebekte bişey yok biri 6 haftalik dedi biri 7 dedi biri 5 dedi kalp atışı yok on gün sonra gel dedi bende iki gün sonraya randavu aldım salı günü tekrar gidicem çok huzursuzum bende senin gibi bekliorum ins güzel sonuclar alicaz

Eğer ağrın kanaman yoksa rahat ol benide onlar rahatlatıyor kalp atışıni duycaz insallah

Ayy gercekden rabbim sabır versin çok zor yaaa ilk haftalar inşallah sağ salim kucagna alırsın iyi doktorlara rast gelelim hepimiz :heart: ikilem insanı çok yoruyor

Hiçbiri yok şimdilik ama işte insan çoğu kisidede hep okudum kalpli duran atmayan falan bendede korku başladı :face_with_diagonal_mouth: