Bu gebelik haftasını nasıl degistirebiliyoruz
Teşekkür ederim canımda ben bugün gittim normalde son adet tarihinin ilk günü 2 Ekim şuan 15 haftalık sistemde doktorum bana bugun 16 haftalık dedi anlamadım
Ben hem özele hem de devlete gidiyorum. Sanırsam ultrason makina farkından olsa gerek haftalarda ve bebeğimin kilogramında farklılıklar olabiliyor
Doğrudur da ee işte şimdi 20 24 haftaya perinatoloji gitmem lazım nasıl olcak o zman
Perinatolıjiye 18- 23. hafta aralığında gidiliyor. Bu aralıkta alabilirsin. Benim doktorum illa şu hafta gideceksin dememişti. 17.haftadan sonra perinatolojiden randevu almaya çalış demişti. Bende 20. haftaya randevu bulabilmiştim
Sen herşeyini son adete göre hesapla 20. Haftadan önce banada hep 1 hafta ileri diyodu 20 den sonra kendi gününü yakaladı artık son adetle aynı gidiyoruz yapılacak testleri vs sen kendi adetine göre ayarla yani
Uygulama içimdeki haftayı değiştirmekten bahsediyorsan sol üstte ki profil resmine tıkla, açılan sayfadan son adet tarihini doktorun dediği haftayı gösterecek şekilde değiştir.