Biberon önerisi

Merhaba
İçimden biberon almak gelmiyor ama siz hangi biberonu tercih ettiniz?

2 Beğeni

Biberon olarak boyle tercih ediyorlar hep ,yeni bebekler için .yani çok gördüm ,ablamda bunlardan kullandi,bende bunlardan alacağım inşallah .bunun cam olanı da var o daha iyi

1 Beğeni

Fotoğraf açılmadı

1 Beğeni

1 Beğeni

Philips Avent ya da Chicco’nun bebeklerin kolik olmasını engelleyen anti-kolik biberonunu tavsiye ediyorum :blush: Kolik bir bebekti kızım ve bu ikisi koliğin uzun sürmesini engellemişti. Yine bunlardan alacağım ben. Bir de cam takıntısı var bende, olabildiğince cam tercih ediyorum bu tarz şeyleri :blush:

1 Beğeni

Aslında biberona karşiyım. Bebeğim mememi reddederse diye biberon vermek istemiyorum.
Sütümun yetersiz geldiği durumlarda mamayı çay kaşığı ile vermek istiyorum
Allah korusun bebek yoğun bakıma düşerse orda kimse yoğunluktan kaşıkla vermek istemeyebilir düşüncesi ile philips avent cam biberon aldım 4oz?
Sonradan öğrendim ki yoğun bakımda enjeksiyon ile besliyorlarmış

Bir de video izlemiştim tüm markanın biberonlarına su ekliyorlar ve ters çeviriyorlar
Aralarında tek damlamayan philip aventti.
Bu da beni çok etkiledi.

Geçen yine bir video gördüm. Instagram henüz video paylaşmaya izin vermiyor buraya ekleyemedim
@ nurselina
Çocuk doktoru çok sevilen ve takip edilen bir hekim
Videoda çay kaşı ile beslenmeyi 2-3 gün sürdürmeyin bebeğin kafası karışır diyordu.
Kulaklarıma inanamadım
Yorum olarak o zaman mama alması gerekirse bineronla mı vericez dedim
Ben de bebeğim hep mememden beslensin isterim ama mama alması gerekirse de inatlaşmam :innocent:

1 Beğeni

Katılıyorum tüm söylediklerine :blush: Biberon ne olur ne olmaz diye alınmalı bence :blush:

1 Beğeni

Anne bebeği dogurduktan sonra .bebege mama veriyorlar ilk.ve anne meme verdiginde bebek mememyi almiyor bazen hep mama istiyor bibereonun memesine alışıyor…anne doğumda oluyor diye bebek ac kalmasın bakımından mama veriyirlar ama yanlış ya

@afrikanın_gelini54