Biberon hakkında

Arkadaşlar annem biberon almış eşim de haberim yok iki tane biberon almış eşimin aldığını iade etmeyi düşünüyoruz ama küçük olan biberonu ilk doğduğu zamanlarda kullanılan biberondan mi bir bilen varsa yardımcı olabilir mi pek bilgim yok

Usttekiler eşimin aldığı Bu da annemin aldiklari

Canım eşinin aldığı su içmek için kullandırılan biberonlae ek gıdaya geçince anneninkiler normal biberon farklı birbirindrn sana lazım olcak ilk olarak anneninkilet ama eşininkileride ilerde kullanabilirsin meyve suyu su içirirken

Canım bence annenin aldıklarını iade edip Yenidoğan için uygun biberon al bildiğim kadarıyla bunların akışları hızlı oluyor zorlanırsın yavaş akış biberon al. Eşinin aldıkları da ek gıda zamanı lazım olur sana

Teşekkür ederim

Anneme ayıp olur belki diye düşünüyorum teşekkür ederim

1 Beğeni

Annenin aldığı Aynı biberon bende var ve bu biberon akışı aşırı yüksek olduğu için çok gaz yapıyor ben sadece bir yere giderken mama suyunu muhafaza etmek için kullanıyorum canım Philips avent kullanıyorum ben biberonu hem anne göğsü gibi hemde gaz yapmıyor biraz pahalı ama iki aydır kullanıyorum gaz problemi olmadı asla

Anladım teşekkür ederim eşimin aldığı küçük olani 0-6 ay biberon internetten bakınca bu modeli yavaş akış olarak gösteriyor ama bilemedim

Ya onlar biraz kalitesiz oluyor ilk zamanlarda gaz problemi çok olduğu için benim önerim Philips avent

Anladım peki tekrar teşekkürler

Yavaş diyorlar ama canım maalesef yavaş değil çevirdiğin zaman şıp şıp damlıyor bebek yetişmeye çalışırken hem gaz oluyor hemde genzine kaçıyor zor oluyor yani

Pek bilgim yok açıkçası hepsi farklı amaçla kullanılınca tecrübesiz de olunca kafam karışıyor bazı eşyaları alirken

Sen bilirsin canım sorunca bende yanıtladım :slightly_smiling_face:

Philips avent pp ürünü olanmı cam biberon olarak mı aldınız hangsi sağlıklı ve kullanıslı

O biberonlar fışkırır tarzda akiyor lansinoh kullanıyorum ben çok memnunum

1 Beğeni

Philips avent anne göğsü başına benziyen yads en güzeli kolik falan olur diye düşünerekten ben Dr. Brawn aldım başlıklarıda değişiyor tavsiye ederim gaz önlüyor çok rahat ettim yeni doğanla başladım şuan 3. Numaradayız

2 Beğeni

Ben ikisini de aldım hem cam hemde plastik olanı ama benim içime sinen cam olan çünkü düşünüyorum ben plastik bardakla sürekli içemem ve rahatsız eder kokar aynı şey bebeğim içinde geçerli ne kadar temizlerswn temizle maalesef illa koku oluyor cam daha sağlıklı ve temiz bana göre

2 Beğeni