Bi sorum vardı

Kızlar ben 7+5 haftalık hamileyim denize girebilirmiyim acaba yoksa girmemem mi lzm Bu konuda bilgisi olan var mı İnternetten baktığım da ilk 3 ay girebilir yazmış ama yinede sormak istedim

İlk 3 ay düşük riski olduğu için doktorlar genelde önermiyor 4.aydan sonra bi sakınca olmadığı söylenmişti mikrop kapma olasılığı daha yüksek çünki genede kendi doktora danışmak gerek tabi

1 Beğeni

Banada dün doktorum tatile gidebilirsiniz gebeliginiz engel degil dedi bende 9 haftalik hamileyim icin rahat etsin doktoruna danis istersen

1 Beğeni

Denize girmekte doktorum pek birşey demiyor, sadece mayom ıslak oturmamı tavsiye etmiyor Nem ve Islaklıktan Mikrop kaparım diye. Ama Tabiki Denize girip ishal, kusma yaşayan cok oluyor bu sebepten korkuyorum sonuçta bi enfeksiyon kapılma riski var. 3 Ayım dolmak üzere sonrasında düşünüyorum.

1 Beğeni

Ben 9 haftalıkken girdim. Doktorum yüzmenin iyi geceleğini hiç bir zararı olmayacağını söylemişti. Kasılmalarıma gerçekten iyi geldi ama çok güneş altında kalmamanı öneririm. Yüzdükten sonra ıslak mayo bikiniyle oturma duş al ve kuru bikilerini giyin. Güneşten korun. Ven denizden çıkıp duş üst değiştirme yapıp beachin bar kısmında oturuyordum üstü kapalı diye

1 Beğeni

Herkesin gebeliği farklıdır bebeğinizin ve sizin sağlık durumunuza göre doktor kontrolünüz ve onayı dahilinde hareket edin baskası gitmiştir bisey olmustur sizede olcak anlamına gelmez yada tam tersi