Bezde çiş miktarı neden dolu dolu olmuyor

2 aylık bebeğim günde 5-6 beş sayısı çiş yapıyor ama çişinin miktarı dolu dolu değil niye böyle süt yetmiyor mu. Ama herhangi bir açlık ağlaması falan da yok

Benım bebekte öyle ıdı ben sutum var sanıyordum hata bıkere kana yakın çiş yaptı cok kortum doktora gosterdım dedı boş bol sut verın sureklı emzırdım bol bol bende su içtim yemek yedım duzeldı bıde sıcak ya hava o terlıyorlar sıvıların ter olacakta atıyorlar o yuzden bol bol emzırın ıyı olacak İNŞALLAH

Kaç saatte bir emzirmeye başladınız ve kaç aylıktı bebeğiniz. Az miktarda ne kadar süredir çiş yapıyodu ve ne zaman kana yakın çiş yaptı

Yaz günü doktorunda onay verirse 1 2 çay kaşığı kadar su verebilirsin bide terliyorlar sıcaklarda ister istemez ya

Gece 2 defa tek emzirdim ve sabah bezı oyle kana yakın çiş yaptı korktum doktor dedı susuz kalmış sureklı emzırdım 15 dakikada bır bıde bende bol bol su ve yemek yedım vala anca öyle duzeldı hıs edıyormusunuz göğüslerınız dolumu benım bebegımde o zaman 2 bucuk aylıktı şuan 3 aylık bazen bişi yemeyince gene çişini az yapıorum yanı bana baglı

Çok dikkat edin ben ilk çocuk bilemedim ilk günler idrar rengi turuncu idi az azdi bezde yeni doğan normal zannettim meğerse yeterli beslenememis sıvı kaybından yoğun bakımda yattı bir süre beş gün kaldı evde durumumuz böyleydi sona yoğun bakımda kaldı beslendiğini düşündüm malesef emzirince susup yatıyordu benimki de ama öyle değilmiş

Her zaman memeye aldığımda düzgun emmiyor hafif hafif dudaklarını oynatıyor küçük çekiyor iştahlı değil anca çok acikmasi lazım ki dolu dolu emiyor. Göğüslerimde bu kaç saat emmedigi zaman sertlesiyor onun dışında yumuşak.

Benimkinin rengi turuncu değil normal renkte ama bezi çokça doldurmuyor yani komple çiş dolmuyor bez

İnşallah bir sıkıntı yoktur ama ihmal etmeyin mutlaka bir doktora danışın

Benımkıde hala oyle terlıyorlar bıde sutumdw az mama vermek ıstemıyorum o yuzden sureklı emzırıyorum cok yoruluyorum belımde agırıyor ama mecbur 15 dakikada bır verıyorum oyle yapınca bıraz bezı doluyor