Medilife da doğum yapan varmi? Doktor önerinizi bekliyorum arkadaşlar
Hamileliği ilk öğrendiğimde oraya gittim ali beye Ali sunaydı galiba güzel ilgilendi iyiydi ama doğumu bilemem ancak civardaki en uygun yer orası
Ali bey hakkinda arastirma yaptim cok memnun kalmayanlarda var acikcasi biraz tedirgin oldum ama bilmiyorum teşekkürler yinede
Bedia zeynep hanım var bende ona gidiyorum daha önce tanıdıklarım gitti memnun kaldılar ama doğum yapmadım bilmiyorum
Teşekkür ederim
Rica ederim
Doğumunuzu ordami düşünüyorsunuz prki ?
Randevu baktim simdi bütün randevuları dolu
Ben daha çok yeni gebeyim zaman ne gösterir bilemiyorum evet telefonla arayıp almanız lazım yakın zamana randevusu olmuyor
Cok sağolun
4 gönderi yeni bir konuya bölündü: Dr halil abdülrezzak giden var mı
Merhaba 2017 de Ali sunayda yaptım doğumu nöbetçi Dr du kendisi sakın bı Dr yani spinal sezeryan oldum ben muayenelerin dede gayet sakin
Merhaba bende medilife gidiyorum dr ahmet akgüne gidiyorum cok memnunum 28 haftalığım
Doğum ücretleri ne kadar şuan bilgiiz varmı ben şimdi esenler medipole gidiyorum her ay Beylikdüzü’nde oraya sezeryan 14 bin medipolde
Ali Sunay da doğum yaptım 4 yıl önce bu akşam da yeni gebelik için gittim kesinlikle tavsiye ederim
Senem aras en iyi beylikdüzünde doktor medilife da randevu almak çok sıkıntı ama bütün tanıdıklarım onda oldu ve dikişler anestezilee çok iyiydi bende ona gidiyorum tavsiye ederim hiç şikayeti yok doktorun hep olumlu
Doğum 12 bindi ama ocakta zamla ne ladar oldu bilmiyorum muayene ücreti 1015 tl tahlillerini bence devlette ver
Ben en son aralik 28 inde birinci hastanesi ne gittim muane 690 tl simdj oraya da zam gelmistir o zaman
Aramıza hoşgeldin
Gebeliğin hayırlı olsun
Teşekkür ederim sizinde