Beylikdüzü medilife

Medilife da doğum yapan varmi? Doktor önerinizi bekliyorum arkadaşlar :cherry_blossom:

Hamileliği ilk öğrendiğimde oraya gittim ali beye Ali sunaydı galiba güzel ilgilendi iyiydi ama doğumu bilemem ancak civardaki en uygun yer orası

Ali bey hakkinda arastirma yaptim cok memnun kalmayanlarda var acikcasi biraz tedirgin oldum ama bilmiyorum teşekkürler yinede :heart:

Bedia zeynep hanım var bende ona gidiyorum daha önce tanıdıklarım gitti memnun kaldılar ama doğum yapmadım bilmiyorum

Teşekkür ederim :smiling_face_with_three_hearts:

Rica ederim​:smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Doğumunuzu ordami düşünüyorsunuz prki ?

Randevu baktim simdi bütün randevuları dolu

Ben daha çok yeni gebeyim zaman ne gösterir bilemiyorum evet telefonla arayıp almanız lazım yakın zamana randevusu olmuyor

1 Beğeni

Cok sağolun

1 Beğeni

4 gönderi yeni bir konuya bölündü: Dr halil abdülrezzak giden var mı

Merhaba 2017 de Ali sunayda yaptım doğumu nöbetçi Dr du kendisi sakın bı Dr yani spinal sezeryan oldum ben muayenelerin dede gayet sakin

Merhaba bende medilife gidiyorum dr ahmet akgüne gidiyorum cok memnunum 28 haftalığım

1 Beğeni

Doğum ücretleri ne kadar şuan bilgiiz varmı ben şimdi esenler medipole gidiyorum her ay Beylikdüzü’nde oraya sezeryan 14 bin medipolde

Ali Sunay da doğum yaptım 4 yıl önce bu akşam da yeni gebelik için gittim kesinlikle tavsiye ederim

Senem aras en iyi beylikdüzünde doktor medilife da randevu almak çok sıkıntı ama bütün tanıdıklarım onda oldu ve dikişler anestezilee çok iyiydi bende ona gidiyorum tavsiye ederim hiç şikayeti yok doktorun hep olumlu

Doğum 12 bindi ama ocakta zamla ne ladar oldu bilmiyorum muayene ücreti 1015 tl tahlillerini bence devlette ver

Ben en son aralik 28 inde birinci hastanesi ne gittim muane 690 tl simdj oraya da zam gelmistir o zaman

Aramıza hoşgeldin :tada:

Gebeliğin hayırlı olsun :pregnant_woman::ribbon:

Teşekkür ederim sizinde

1 Beğeni