Beylikdüzü Devlet Hastanesi

17+3 günluk yapacak bir şey yok :pink_heart: şansım yok artık gelinlerde olur inşallah

Aminn inşallah ablacım :cherry_blossom:

Merhaba canım hayırlı olsun öncelikle :heart_hands:t3: kaç haftalık gebesin ve doktordan memnun kaldın mı? :slight_smile: bende beylikdüzündeyim ve doktor arayışına geçtim şu anda :grimacing:

merhaba hayırlı olsun öncelikle :slight_smile: doktordan memnun kaldın mı paylaşır mısın bende doktor arayışındayım da :slight_smile:

Tesesekkur ederim canım 9 haftaligim şuan gayet memnun kaldım doktorda hemşire ve ebelerde gayet ilgili ve güler yuzluydu . Bugün bu tanidigimla konuştum orda doğum yapmış çok memnun kalmış . Ultrosob aletleri falan yeni cogu devlet hastanesi ultroson resmi vermiyo ama burası verdi . Bence gayet güzel bi hastane

Hayırlı olsun tekrardan canım :heart_hands:t3: tamam bende bir sonraki kontrolümü elif hanıma alayım ilk gebeliğimde gitmiştim ama erkek doktordu hiç memnun kalmadım maalesef hiç ilgilenmedi. Umarım daha iyi olur :folded_hands:t4: doğumu da devlet hastanesinde mi yapmayı düşünüyorsun? İlk doğumun nerde olmuştu? :slight_smile:

Bu benim 3. :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth::face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth: İki dogumumuda özel avcilar Anadolu Hastanesi’nde Özcan beyde yaptım . Ama fiyatlar baya uçmuş o yüzden devlet Hastanesi’nde yapmayı düşünüyorum bu sefer. Beylikdüzü devlette iki doktor var zaten çok övülen biri elif hanım diğeride Leyla hanımın gittiği doktor @oznr

Aaa :see_no_evil_monkey: ne güzel :heart: bende şu anda ikinci bebişimle 6+4deyim :face_holding_back_tears:

Öneriniz için teşekkür ederim :heart:

Allah sağlikla kucağimiza almayı nasip etsin inşallah :cherry_blossom::heart:

Amin canım inşallah :heart:

Bu arada elif hocanın instagramda paylaşımlarını gördüm, gerçekten çok tatlı bir hocaya benziyor. Henüz randevu almadım şehir dışında olduğum için ama döndüğümde mutlaka alacağım. ben nasıl daha önceden denk gelmedim diğer doktorlar o kadar ilgisizdi ki gerçekten elif hanımı keşke önce görseydim :melting_face:

Evet gerçekten çok tatlı ve ilgili bu doktor :cherry_blossom:

İyi şakacı bir Dr memnun kaldım tercih edebilirsiniz

Canım ya sen ikili tarama testini nerede yaptırdin bide o hafta randevu alıp direk gittin mi @Leyla1991