Merhaba kızlar Beylikdüzü devlet hastanesine gitmeyi düşünüyorum buraya giden veya doğum yapan varmı acaba @istanbul-anneleri @admin
Ben yaptım orda ama hastanenin ilk açıldığı zamanlardı 7 yıl önce çok güzeldi şahsi odada normal doğum yaptırdılar ebeler ilgililerdi hersery çok güzeldi şimdi nasıl bilmiyorum ama
Teşekkür ederim doktorunuz kimdi acaba
Canım bende oraya gideceğim
Op.dr. Cansel Tanrıkulu ona gideceğim çok güzel yorumları var ve çok ilgili ve güler yüzlü bir doktor tavsiye ederim ![]()
Doğum yapan var ise bende köşede durayım onu bende öğreneyim Bende orayı düşünüyorum
Hilal Aktürk veya Elif Özden Kural Tassindiran diyede var onlarda iyi
Bende elif özdene aldım randevuyu 2 hazirana başka Dr yoktu bakalım ilk defa gidicem . Özel fiyatları uçmuş 2 çocuğu özelde doğum yaptım ama fiyatlar çok fena bunu devlette yapmayı dusunuyorum
Ay 3 olsaydı orda görüşüdük tüh belki bir gün tuttururuz valla ben önce ona aldım ayın birine sabah ark aradı dedi senin çok istediğin Dr randevu var girdim hemen değiştim bı git bakalım nasıl iyi mi burda paylaş
Aaa neyse bidaha ki randevuyu ayarlarız inşallah ![]()
Ben dokturumun adını hatırlamıyorum dediğim gibi 7 yıl oldu doğum yapali orada
İnşallah canım ![]()
Gittim bugün canım elif hanimda çok tatlı bi doktor çok guleryuzlu ultrason resmi falan verdi ebeler hemşireler hepsi iyi . Sende yarın Cansel hanım için yorumlarını yazarsın onuda çok merak ediyorum çünkü ikili tarama için gün aldım 2 hafta sonraya
Orası yapıyor mu ikili testi yoksa başka bir hastaneye mi aldın birde kaçıncı katta ilk ebeye gözükmek lazımmis yakın mi ebe odayı yarın 14:50 de randevum heyecan korku bir arada @Dilsahnur
Yapıyoruz dedi randevu al gel dedi bana bende 15 gün sonraya aynı doktora aldım . Doktora gitmeden nst odasında tansiyon ve kiloya bakıyorlar sadece başka bişey yapmıyorlar . Hemşireler falan çok tatlıydı
- Katta A blok
Hepsi aynı koridorda
Ebe odası hemen doktorların odasının karşısında yanlış değilsem
Ebe odası kadın doğum bölümüne girince hemen orda kan alma odasıyla yan yana nst odasi doktorların odasının karşısında hemen ![]()
Tamam canım teşekkür ederim dua edin bana bugün cinsiyetoni söyler doktor ![]()
![]()
![]()
Haberlerini bekliyoruzzzz ![]()
![]()
![]()
Erkek bebek canim
Hadiii senin kaderinde erkek annesi olmak varmış ablacimm kaçıncı haftadaydin sen