Beyninde 3 mm kist görüldü genetik test istendi başına gelen var mı?
Test yaptırmana hic gerek yok 3 mm kist hiçbişey kaybolur 1-2 hafta içersinde. Benimde kist çıktı hemde 9 milim ve bir hafta içinde de 5 milime düşmüştü sıkınt yapma
Canım bi doktor la kalma bana da kist dedilee, farklı bi doktora gittim sıvı dedi, gecici birsey dedi, basta korkmustm. Bana da genetik test istendi ben yaptırmadm, çünkü ultasyonda eli acık gözüktü, foktor sıkıntı olmadıgını soyledi, boyle durumlarda ellerin haraketlerine bakılıyormus, 24 haftada renkli ultrasyona girip tekrar baktırcam, kalbini ferah tut, Allah’ı n iziniyle gecicektir
Pazartesi genetik teste gideceğim bütün hamilelikte onu düşünüp yıpratırm kendimi diye aldırmak için 4 haftan var dediler:( 2 hafta sonra kontrole gideceğim küçülüyor mu ilerliyor mu bakicaklar. Sağolun kızlar
Hayır sakın aldırma beni dinle çok günah kalbi atan bir bebeği aldırmak evdeki çocuğunu alıp öldürmek kadar günah
9 mm var banada aldır dediler kesinlikle aldırmadım hasta da olsa bakarım doğururum önemli değil
Doktorunuz ve siz sizin için en iyisini bilirsiniz. Umarım gönlünüze göre olur her şey. Genetik test yaptırmak içinizi rahatlatacaktır.
İkili testte ne dedi doktor canim.ense kalinligi falan nasilmis
Genetik test pahali bizede dedi 10 milyar bende kanda risk gordu istedi yaptirmiycam dedim olsada dogurcam dedim sustu
İkili testte ne cikti
İkili testte hiç sorun görülmedi ense kalınlığı normal burun kemiği de var Detaylı ultrasonda çıktı bu kist. Diğer organları gelişmiş hiçbir sorun yok yaninda ek olarak dendi
Sıvı kesinlikle aldırma benim özel doktorum bile tavsiye etmedi sıvı aldıkları iğne bebeğin neresine gelcek belli bile değil hastalık yoksa bile o sıvıyı aldırırken oluyor. Doktorlar için sıkıntı yok kürtaj bilmem ne sıkıntı değil onlara sen istemedikce almazlar rahat ol hasta da olsa senin çocuğun o
Sakın aklından bakamam edemem diye geçirme rabbim daha zorunu verir hep bakarım ederim diye düşün 3 mm kist büyük değil belki 1 ay içinde kaybolur bile
İkili test 4lü hiçbirini yaptırmadım sonuçta ne olursa olsun benim çocuğum bu her türlü doğurcam
Bende aynisini dedim bozuldu doktor
Gelen Allah’tan bacım boşver takılma hiç dua et geçsin dediğim gibi benim 1 haftada 9 milimden 5e düştü o 3 mm her türlü kurtulursun İnşallah
Sagol allah razi olsun hepimize zor annelik onun yuku vicdan azabi cok zor
Bana evrak imzalattılar genetik test yaptırmak istemedigim için ne gerek var canım oyle de dogurucam boyle de, benim için bi fark etmio. Bazı doktorlar yanılablio
Evet bana da sıvı aldirmak istemediğim için imzalattilar. Yarın nipt testini yaptıracagim hakkımızda hayırlısı inşallah hepimiz saglikla kucağımıza alırız
Hoşgeldiniz Gebeliğiniz hayırlı olsun
Bence yaptırın