Beyaz akıntı ve göğüs ağrısı

Kızlar az önce fark ettim 2 damla kadar beyaz süt kesiği gibi tuhaf kokusuz bı akintim olmuş iç çamaşırımda fakat peceteyle sildigimde gelmedi bir de uzun süre sütyen taktigimdan mi oldu bilmiyorum göğüslerim 2 gündür ağrıyor böyle durumlarla karşılaştınız mi ?

1 Beğeni

hamilelikte oluyor normal,siz hamilemiydiniz?

1 Beğeni

Hayır değilim

hamilelikte akıntılar oluyor kokusuz şeffaf fln hamile oldğnuzu sandım

1 Beğeni

Yok değilim bu ay denemeye başladık umutsuzum biraz gerçi diyelim oldu adetime daha 10 gün var çok erken değil mi bende nedenini merak ettim

bence adet gününü bekle o zamana kadar denemeye devam edin test edersin inşaAllah hamile olursun :pray::pray:

1 Beğeni

İNŞALLAH canım :palms_up_together:t2::heart:

1 Beğeni

Hamile değilsin ama hamilelerde.Kokusuz şeffaf akıntı bildigim kadariyla korkulucak durum değil.ve göğüs ağrısına ,süt damarları acıkıyor süt gelecek diye göğüsler buyuyub gerildigi için ağrıyor merak etme.ben yaşadım hepsini.
Goguslerim valla hala küçük ama catlamış cok
İnşallah bebişin olur yakın zamanda :hugs:

1 Beğeni

İNŞAALLAH canım sağol sizlerde sağlıkla kavuşursunuz İNŞALLAH bebişlerinize :palms_up_together:t2::cherry_blossom:

1 Beğeni

Beyaz kokusuz akıntı hamilelik belirtisi
1 hazirana az kaldı inşallah güzel haberler alırsın :blush::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Amin İNŞALLAH sağolun hamilelik belirtisi mi diye sormadım da cidden merak ettim hamilelik olduğunu düşünmüyorum çünkü

2 Beğeni

Hamilelik belirtisi olunca aklım oraya gitti. Kusura bakmayın.
Şimdi başlık daha uygun olmuş mu

1 Beğeni

En ummadığın anda gelir sakın ümidini kesme :heart_eyes: biz 3-4 ay denedik. Her ay usanmadan yaptım o testi ama son ay hic beklemiyordum o anda geldi. En hayırlı zamanda gelsin :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Evet teşekkürler :blush:

1 Beğeni

Hayırlısı canım ya veren de ALLAH alanda İNŞALLAH ozletmeden nasip eder :palms_up_together:t2::heart:

2 Beğeni

Amiiin inşallah ,teşekkür ederim canim :pray:

1 Beğeni

Kramplarin da varsa doktora git bence