Kızlar az önce fark ettim 2 damla kadar beyaz süt kesiği gibi tuhaf kokusuz bı akintim olmuş iç çamaşırımda fakat peceteyle sildigimde gelmedi bir de uzun süre sütyen taktigimdan mi oldu bilmiyorum göğüslerim 2 gündür ağrıyor böyle durumlarla karşılaştınız mi ?
hamilelikte oluyor normal,siz hamilemiydiniz?
Hayır değilim
hamilelikte akıntılar oluyor kokusuz şeffaf fln hamile oldğnuzu sandım
Yok değilim bu ay denemeye başladık umutsuzum biraz gerçi diyelim oldu adetime daha 10 gün var çok erken değil mi bende nedenini merak ettim
bence adet gününü bekle o zamana kadar denemeye devam edin test edersin inşaAllah hamile olursun
İNŞALLAH canım
Hamile değilsin ama hamilelerde.Kokusuz şeffaf akıntı bildigim kadariyla korkulucak durum değil.ve göğüs ağrısına ,süt damarları acıkıyor süt gelecek diye göğüsler buyuyub gerildigi için ağrıyor merak etme.ben yaşadım hepsini.
Goguslerim valla hala küçük ama catlamış cok
İnşallah bebişin olur yakın zamanda
İNŞAALLAH canım sağol sizlerde sağlıkla kavuşursunuz İNŞALLAH bebişlerinize
Beyaz kokusuz akıntı hamilelik belirtisi
1 hazirana az kaldı inşallah güzel haberler alırsın
Amin İNŞALLAH sağolun hamilelik belirtisi mi diye sormadım da cidden merak ettim hamilelik olduğunu düşünmüyorum çünkü
Hamilelik belirtisi olunca aklım oraya gitti. Kusura bakmayın.
Şimdi başlık daha uygun olmuş mu
En ummadığın anda gelir sakın ümidini kesme biz 3-4 ay denedik. Her ay usanmadan yaptım o testi ama son ay hic beklemiyordum o anda geldi. En hayırlı zamanda gelsin
Evet teşekkürler
Hayırlısı canım ya veren de ALLAH alanda İNŞALLAH ozletmeden nasip eder
Amiiin inşallah ,teşekkür ederim canim
Kramplarin da varsa doktora git bence