Merhabalar şu an 5+6 dayım iki gün önce beta hcg 1300 çıkmıştı dün akşam 2000 e yükselmiş sadece sizce dış gebelik olabilir mi
Doktor mu söyledi size beta testi yaptirmanizi?
@Nilsuu merhaba
haftalara göre ortalama beta değerleri bu şekilde ;
-
haftalık gebelikte beta HCG 5-130
-
haftalık gebelikte beta HCG 75-2.600
-
haftalık gebelikte beta HCG 850-20.800
-
haftalık gebelikte beta HCG 4.000-100.200
7-12. haftalık gebelikte beta HCG 11.5000-289.000
Bana normal geldi yükselişi bana bir doktor her gün iki katına çıkar beta değeri demişti
Normal mi
Düzwnli olarak artması beklwnir sendekide artmış neden gebe olduğuna sevinmek yerine olabilecek en kötüyü düşünerek zehrediyosun kendine
hayırlı olsun 3000olana kadar kanda beta baktılar bende 3000olunca kese gördük vajinal ultrason ile
Evet 2 günde bir yaptırıyordum ama çok dengesiz ilerliyor bazı günler iki katına çıkarken bazen çok az yükseliyor korkuyorum pazartesi ultrasonda bakacak görünür muhtemelen ama dış gebelikten korkuyorum
Ben ilk beta yaptığımda 6 çıkmıştı zaten ve o zamandan beri baktırıyorum sonrasında 22 55 149 460 686 1300 2000 şeklinde devam etti ve bir gün kırmızı kanamam oldu şu anda da siyah akıntım oluyor doktor sağlıklı gebelik değil gibi duruyor dedi
Nacizane özelde dili yanmış bi anne adayı olarak bi tavsiyem var doktor değiştir vs demiyorum ama LÜTFEN bir devlete de git mümkünse eğitim araştırmaya git. Çünkü devlettekiler sineğin yağından para kazanamadıkları için ve eğitim araştırmadakiler aslında hala uzmanlık için çalıştıklarından herşeyin en iyisini yapmaya çalışıp en doğruya yönlendiriyolar. Özelde doğuramayop tedaviyi uzattıkça para kazandırıyosun kimse umursamıyoki senin psikolojini,yaşadıklarını vs
Eşinle Kan uyuşmazlığın varsa uyuşmazlık iğnesi yaparlar,progesteron ilaçları kan ulandırıcılar filan kullandırırlar,istirahat edersin ilişkiden uzak dur bu dönem ve sıcak suyla oturarak yada küvette duş alma
Anladim canim kimyasal gebelik olabilir belki hakkinda hayırlısı olsun .Benim de başima gelmişti dış gebelik olsa daha fazla artar sanki .