9 ağustosta 1288 olan beta hcg dün verdiğim kanda 3873 olmuş bu iyi bişey mi arkadaşlar ilk iki kan testinde iki kat aranıyor dimi her defasında iki kat aranmıyor bu arada buradakine göre dün 6+7 haftalıktım doktoruma da soracağım ama saat erken telaş yaptım bilen yazabilir mi normal mi bu sonuç
Evet o hafta için normaldir
Ama 9 ağustos sonucuna göre çok artmamış ben buna takıldım aslında 9 ağustosta doktorun dediğine göre 3+2 haftalık falanmşm o haftaya göre de 1288 çok yüksek çıkmış
Bilen kimse yok mu acaba yaa
3+2 haftalıkta hamilelik belli bile olmaz ki daha. Sorunda 6+7 haftalık diyor ve o haftaya göre de 1288 çok normal. Ayrıca HCG her hafta yükselen bir şey zaten sorun yoktur yani. Yine de tekrar gidip değerlerine baktırabilirsin. Şimdiki sonuç çok daha farklıdır zaten
En son adetin ne zaman
6+7 iken 3873 çıktı yani dün verdim
En son adetim 8 temmuz ama doktorun dediği haftaya göre 17 temmuz olması gerekiyor benim birde çatlatma iğnesi ile oldu bebeğim şu an 49 günlük görünüyor doktorun dediğine göre ama ben iğneyi olalı 43 gün oldu böyle de bi durum var
İyide arada 20 gün var 20 günde iyi artmamış Ağustos olduğuna eminmisiniz 20 günde çok çok fazla yüksek çıkması gerekiyor
1288 olan değerinizin 11 Ağustos ta 1500 13 Ağustos ta 3000 bin 15 Ağustos ta 6000 olması gerekiyor , bence başka doktora gözükmeniz de fayda var , kimyasal gebeliğe dönmüş olabilir
25 gün var hatta eminim ilk ağustos 5 te öğrendik 195.6 çıktı 7 sinde 481 9 unda 1288 çıktı sonra 19 unda bi daha verdik >1000.0 diye çıktı emin olmak için dün tekrar verdim 3873.81 çıktı
Ooo 38 bin miş o zaman tamam normal güzel gidiyor maşallah 2 rakam eksik yazmışsınız üstte
Noktaya kadar okunmuyor mu bu değerler
Hayır o 1 rakamın bile çok önemi var bir hafta içinde kalp atışını duyarsınız
Ayyy gerçekten mi öğle, arasında gideceğiz inşallah duyarız da güzel şeyler yazarım şuraya yorumunuzu okuyunca ağladım sabahtan beri ağlaya ağlaya namaz kılıp kuran okudum resmen inşallah güzel haberler alırım yine aynı acıları kayıpları yaşamam
Allah korusun kötü düşünme bende 5 kayıp yaşadım , bugün duyamasan da üzülme ben 8. Haftaya doğru duydum 3 hafta her hafta sonu gittim geldim , yıpratıcı bi süreç ama bence tutunmuş artık o size daha hiç Bir yere gitmez
Merhaba eğer e nabizadan SS alabiliyosaniz atabilirmisiniz
Amin inşallah Allah razı olsun inşallah