3.gun dondurulmuş çift embrıyo transferi.
14.gun beta hcg 29 çıktı ıkı gun sonra tekrar kan vericem sanki düşük gibi geldı rakam. Modum düştü
3.gun dondurulmuş çift embrıyo transferi.
14.gun beta hcg 29 çıktı ıkı gun sonra tekrar kan vericem sanki düşük gibi geldı rakam. Modum düştü
5 ten fazlası hamile olduğunu gösterir inşallah sağlıklı bir gebeliktir ![]()
Bilmiyorum ya kadınlar kulübüne baktım mıllet 12. Günde 80 lerden bahsediyor benım nıye böyle çıktı anlamadım
belli olma sen artisina bak 2 gunde bir 2 kati artiyosa normal 13le hamile kalanlar biliyorum benimde regl gecikmemim 2. gunu 136 çıkmıştı benimde düşüktu aslinda ama artışı önemli olan
Öyle mi..bu biraz moral oldu sağolun.Bakalım ıkı gun sonra tekrar kan verınce artış belli olur. Hakkımız da hayırlısı artık bu saatten sonra tevekkül den başka yapacak birşey kalmadı.
moralini bozma sen yinede herşeyin hayırlısını iste bende 2 kere kimyasal gebelik geçirdim sonra dedim istemiyorum artık psikolojim bozulmustu sonra doktorum rahim filmi istedi çekildikten sonra hamile kaldim ben. inşallah seninde sağlıklı bi bebegin olurr ![]()
Maşallah allah bağıslasın evladınızı.İşte herseyın vaktı zamanı var. Tüp bebek olunca bunca çile çekince insan ona üzülüyor. Biz eşimle agrı kesıcı bıle içmezdık beslenmeye çok dıkkat ederdık ama işte olmayınca olmuyor.Bu tedavide hormon iğneleri ılaclar kortizonlar kan sulandırıcılar ömrümde ıcmedıgım kimyasalları aldım vücuduma