Beta hcg hakkında💖

Merhaba Hanımlar. 6 Eylül son adet tarihimdi 12 Eylül’de kanamam bitti biter bitmez 2 günde bir ilişki yaşadım ve o sırada tabiki ovulasyon testi kullanıyordum 21 Eylül’Saat 6 da pik yakaladım 20,21,22 Eylülde gün aşırı ilişki yaşadım yumurtlamadan tam 4 gün sonra vajina akıntımın rengi çok tuhaflaştı sarımsı yeşilimsi bir şeydi tabi aklıma ilk mantar yada enfeksiyon geldi.ertesi gün kaşıntı yanma ve ağrı oldu cidden kaşıntıdan duramayacak haldeyim vajina dudakları hep şişmiş ve buruş buruş olmuş (kb yın) Geceleri uyutmayacak seviyeye gelmişti bugün hastaneye gittim kadın Altan bakma gereğinde bile bulunmadı ultrason ile karnıma baktıktan sonra rahim duvarında kalınlaşma var gebelik şüphen varmı diye sordu bende pik günlerimi degerlendirdiğimi söyledim.Benden kan vermemi istedi sonuç 2.0 çıktı yani negatif yarın sonuç için gittiğim vakit bana mantar için ilaç yazacakmış Beta için erken mi daha sizce çünkü 7 gün geçti sadece üzerinden (YARDIMM EDİN KIZLARIMMM HEM MANTAR HAKKINDA DAHA ÇABUK NASIL GEÇER DİYE HEMDE BETA İCİN ERKEN Mİ DAHA SİZCE ):heart::pleading_face::sparkling_heart:

Erken bence adetin geçsin öyle ver daha 7 gün geçmiş yumurtlamanın üstünde

Evet beta için elbette erken yumurtlamadan en az 14-15 gün geçmesi gerekiyor döllenme oluşması için yani daha döllenme oluşmadan doktorun yaptığı da değişik kendileri hep diyor adet gecikmesini muhakak bekleyin erken yapılan testler negatif çıksa da pozitif olabiliyor diye bence bekle alt bölgeni sık sık temizle ama sabunla değil kesinlikle cookk az bir sirkeyi suya katarak pamukla vs temizleyebilirsin iç çamaşırını sık değiştir hatta ütüle ped günlük ped bez vs kullanma sık değiştir zeytin yağ veya hasas ciltlere Özel bolgeye uygun bir kremin varsa az miktarda sür ufak ufak hava aldir vs biraz kaşıntı hafifler bence başka doktora da görünüp nasıl yol izlemen gerektiğini sor başka doktora gidene kadar dediklerim sana zarar vermeyecekse onları dene

Teşekkür ederim bilgilenirdiğiniz için Travazol sürdüm idaretten çünkü kaşıntılar uyutmuyor gündüz hafifliyor gece artıyor.Aslinda doktor da erken olduğunun farkındaydı rahim duvarını gorunce son adet tarihimi sorup şüphelenmişti

Papatya al attardan. Kaynat. Gebelik varsa suyu nasıl etki eder bilmiyorum ama içinden papatyaları çıkart kalınca bir kağıt havlu ya da beze koy onu da vajinanın üstüne yerleştir. Bir kaç saatte bir değiştir. Soğudukça sıcak olanlardan yeni koy. Çok sıcak olmasın. Ilıktan bir tık sıcak olsun. Çok rahatlatıcı ve faydalı.

Sağolun deniycem mutlaka

İmre nasılsın ? Seni hep merak ediyordum, umarım her şey yolundadir . Kaşıntı için antibiyotik Krem sürmek iyi gelecek, canesten kremin adı . Kekik suyu da kaşıntıya iyi geliyor aklinda bulunsun . Umarım su an beta değerin 2949494 dir de güzelce gebeliğini geçirirsin , duamdasin :palms_up_together::palms_up_together::palms_up_together:

Kb balım,mesajını göremedim.Uygulamaya pek girmediğim için,gebelik olmayınca uygulamaya girmek içinde pek bir neden bulamıyorum.Girdiğim vakit çok fazla kafama takıyorum.İyim bu arada kuzum​:growing_heart:çok çok sağol düşündüğün için kaşıntıya dayanamadığım için doktora gitmeden önce taravazol kullandım kaşıntıyı hafifletti doktorun verdiği fitil ile tamamen iyileştim.

Çok haklısın, ama hayatta her şey imtihan , bugunler de gecicek Allah’ın izni ile , hayatınız çok muhteşem olsun 2026 da inşallah

Yeni gördüm msjini hamile degilmissin bende istiyorum bakalim olacak mı canım uzulme burda hamile olanlari gördükçe bende seviniyorum ben. Hergün giriyorum bakiyorum umutsuzluga kapilma Allah herseyin en kolayını en hayırlısını versin hakkımızda insallah dikkat et kendine yalniz degilsin senin gibi binlerce insan var umarım herşey gönlünce olur senin ve hepimizin insallah canim :heart::heart::heart::palms_up_together:t2::palms_up_together:t2::palms_up_together:t2:

Hakkımızda hayırlısı diyelim.İnşalah bizede o misler gibi cennet kokulu bebişlerimize kavuşuruz.Haklısınız herşey zamanını bekler ama her ay koca bir negatif ile karşılaşınca ister istemez insan kötü oluyor.Siz kaç aydır deniyorsunuz bu arada

Benim 3 oglum var son gebelik ikiz kizlarimdi 5 cocuk diyerek 27 yaşında tüplerimi baglattim. Kızlarım doğdu akcigerleri gelismemis 40 gun küvözde kaldilar taburcu oldular yine fenalaştilar buhar makinesiyle ilac veriyodum surekli 4 saatte bir… hastanede enfeksiyon kapmis. Zatürre oldular nefessiz kalarak morararak vefat ettiler cigerleri iltihap kaplamis nefes alamaz hale gelmisler ve 1 ya da 2 gün icerisinde ne oldugunu anlayamadan gitti kizlarim farkedemedim 2.5 ay sonra ikisini de Allahım aldı yanına vefat ettiler melek oldular Öldüler adli vak’a dediler tam otopsi yaptilar anasi öldürdü diye beni kac kere sorguya aldilar tutuklayacaklardi nerdeyse OTOPSİ SONUCU GELDİ zatürre dediler ölûm nedeni… eşim uzerime kuma getirdi sonra başka kadin yanii bende ayrıldım affetmedim… Biriyle tanistim sonra evlendik tüplerimi açtirdim sağ tüpüm açık sol tüpüm kapali gebe kalirsin dedi doktor 2 yildir deniyoruz olmadı… 3 ay sonra aşılama olmazsa tüp bebek dedi doktor devlet destekli yapılacak insallah 3 sene oldu evleneli nerdeyse 2 yıldır deniyoruz Rabbim bize de nasip eder insallah Kurban olurum Allahıma cok buyuktur hep dua ediyorum insallah herkese dua ediyorum isteyen herkese nasip etsin Allahim kimsenin kucağını boş koymasın insallah​:palms_up_together:t2::palms_up_together:t2::palms_up_together:t2::palms_up_together:t2::heart::heart::heart::heart:

Biraz uzun oldu ama kusuruma bakma canim yazdim işte okursan diye :palms_up_together:t2::palms_up_together:t2:

Okurken çok kötü oldum.Evlat acısı zor çok iyi anlıyorum seni,diyecek laf bulamıyorum balım Rabbim tez zamanda güzel haberleri almayı nasip etsin tüp bebeğe gerek kalmaz umarım :growing_heart:

İnsallah canim insallah dua ediyorum iste burda gebe kalanlari gördükçe seviniyorum mutlu oluyorum dogum yapanlar konusanlar okuyorum arada bakıyorum rabbim insallah bana da olmayan herkese de nasip etsin diyorum insallah hep dua ediyorum İNSALLAH SENDE BİZİ SEVİNDİRİRSİN HAMİLEYİM DEDİGİN GÜNÜ GÖRÜRÜZ İNSALLAH HEP BİRLİKTE… :palms_up_together:t2::palms_up_together:t2::palms_up_together:t2::heart::heart::heart: