Adetten önce beta değeri oynar mı düşüş ya da kalkış olur mu.Daha bir gün adetimde geçmişti dün doktora gittim değerin azalmış artması lazım dedi kimyasal gebelik olabilir dedi cumaya yine gidecem.Ama tedavi görüyordum mucize gibi birşey birden beni buldu benden gitmesini istemiyorum Allah vergisi ama zor gerçekten ikidir oluyor ilk boş gebelik şimdide kimyasal diyorlar.Deger düşünce tekrar yükselir mi yaşayan var mi
Bende iki hafta oldu düşük yaptim değerim düştü dahada yukselmedi düşük yaptim
Yaa çok üzüldüm adınıza gerçekten çok zor bir süreç rabbim hayırlısını nasip etsin ikidir öyle oluyorum gerçekten kaldıramıyorum mucize gibi geldi şimdide elimden kayıp gidiyor
Sizi çok iyi anlıyorum banada çok ağır geldi kendimi okadar bağladimki bu mutluluğa biranda elimden kayip gitmesi beni boşluğa düşürdü çok uzuldum ağladim ama yinede rabbimin bir bildigi vardir deyip yine hayırlısı deyip atlattim çok şukur toparlandim rabbimden umut kesilmez verirde alirda ama elbet o mutlulugu bizede nasip edecek inanıyorum
Gerçekten zor bir süreç yaşıyorum Rabbim gebelik bekleyen isteyenler içinde en hayırlısıni en güzelini nasip etsin inşallah.Gercekten zor çevrendekileri görünce etkileniyor insan.İki gündür helak oldum ağlamaktan gerçekten gözlerim şiş şiş bir mucize olur belki diyorum oda kendimi avutma şeklim
Maalesef düşük veya dış gebelik belirtisi bu. Umarım mucize olur moralinizi bozmayın dunyanın sonu değil ya eğer öyle birşey olursa yine denersiniz illaki bebişiniz olur bi gun sağlıkla inşallah
Sanırım kimyasal gebelik yasıyorsunuz degerde düsüs varsa sağlıklı gebelikte beta 2 günde 2 katı artması beklenir Dış gebelik degildir o yalnıs bilgi verilmis burda Dış gebelikte beta artar ama bebek,kese tüplerde büyür gelisir. Benimde basıma gelmisti betam gümden güne düserek normale dönmüstü. Rabbim dogru zamanda sagıkla hayırlı bir evlat nasip etsin size
Teşekkür ederim amin en hayırlısı hepimize nasip olur inşallah
Bol bol dua edin gerçekten çok istiyoruz ama bir türlü nasip olmuyor yüce Rabbim veriyor bu seferde gelişim olmuyor elimden kayıp gidiyor çok zor gerçekten
Dua edicem sizin icin rabbim yardimciniz olsun saglikla bebisinizi kucağınıza almayı nasip etsin
Folik asit kullanıyormusıiunuz
Evet doktor cumaya kadar kullan gel kan ver değerlerin nasıl dedi kullanıyorum hala
Allah razı rabbim sizinde bebisinizi sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Daha hiç kanama lekelenme de yok baş dönmem hala var göğüs ağrısı falan hala daha var geçen gün kan değerim sadece düşmüştü yarın gidecem yine kan vermeye inşallah öyle birşey yoktur bir mucize olur inşallah
Amin cumlemizin inşallah. Doktora gidip test yaptırınca buraya hayirli haberlerinizi bekliyoruz inşallah.
Teşekkür ederim Allah razı olsun
Hamile kalmadan önce folik aside başlayınız bebepin tutunmasında cok cok önemli rol oynuyor. İlk gebeliğimde aldığım gün hamile oldgumu öğrendim bilmiyordum öylesine almştım hamile kalorom diye bi baktım ki hamileymişim ama geç kalmşm kullanmakta sonra boş gebelk geçirdim kürtaj oldum bırakmadan içmeye devam ettim 1 ay içinde telrar hamile kaldım
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bende kullanıyorum bende de kimyasal gebelik var dedi