Beta hcg değerime bakar mısınız

Hoşgeldiniz aramıza :rainbow:

1 Beğeni

Merhaba canım aramıza hoşgeldin :partying_face:

Gebeliğin hayırlı olsun :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

İhmal etme hastaneye git folik asit ilacına başlayacaksın hayırlı olsun inşallah sağ salim bütün anneler bebeklerini kucağına almayı nasip etsin

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim kizlar benim arasıra krampflarim oluyor normal demi bidebazen. Hiç hamile hissetmiyorum kendimi uykum var başka hiç biseyim yok :smiley: sizde öyle mi

İlk zamanlarda uyku hali halsizlik yorgunluk adet olacakmış gibi kaşık ağrısı yaşamanız çok normal ben 20+6 dayım 15. haftadan sonra hayata geri döndüm :rofl: bulantı kusma uyku hali beni mahvetmisti… şimdi tadını çıkartıyorum.

1 Beğeni

Ozamam rahatladım inşallah sağ salim bebeklerimizi alırız kucağımiza

İnan bana ki bende öyleydim şuan hamileyim bunda hamile degilken bir düşük yaptım ve hastaneye gittim sipral taktım doktor adet gecikmesi olur dedi ve 4 ay hastalanmadim doktora gittim bana dedilerki 3.5 aylik hamilesin ve çok şaşırdım hiç bir belirti yoktu bile mide bulantısı vs. Ondan hiç korkma her insanda değişik belirtiler verir.

1 Beğeni

@Sedefelif Şimdi gördüm canımmm.Cok sevindim senin adına :see_no_evil:

Hayırlı olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim inşallah :pray: Beta değerin 858.70 kuzum :see_no_evil::pregnant_woman:

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim içimi rahatlattın :heart: salı günü doktoruma gitcem bakalım ne dicek ebe tavsiye etti git baktir dedi hayirlisi

1 Beğeni

Evet degerim 858 uygulamaya göre 4 haftalık 3 gün ve coook sabırsız bı insanın nasıl dayancam 9 ay

1 Beğeni

@Sedefelif Mecbur sabredeceksin annesi :face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth:

Benimde ilk gebeliğim çok sabırsızım hemen doğsun böyle yanaklarından öpeyim istiyorum…:pleading_face:

Göz kapatıp açınca ya kadar geçer merak etme canım.

Ben sanki dün öğrenmiş gibiyim ama baktığında 2 buçuk aylık hamileyim :face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth::pregnant_woman::see_no_evil:

1 Beğeni

Maşallah Allah sağlıkla kucağına almaya nasip etsin

@Sedefelif Amin canım benim :pray:

1 Beğeni

Kiz sen kaç haftaliksin

1 Beğeni

2 buçuk aylıkkk

1 Beğeni

4 haftalık 4 gün 5 mi oluyor internette öyle yazıyor çok karışık

1 Beğeni

Evet canım 4+4 günlük demek 4 haftan bitmiş 5 haftanın içindesin demek canım

1 Beğeni

Çok değişik :sweat_smile:

1 Beğeni

Evet bende önce karıştırıyordum Dr sordum o anlattı sağ olsun ama ay olarak zaten regl tarihimi baz alıyorum

1 Beğeni