Beta hcg değerime bakar mısınız

1 aylık hamilesin :kissing_heart:

1 Beğeni

Evet değerininize göre hamilesiniz​:star_struck::pray::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Beta hcg de referans dışı iyi anlama geliyor ama gercekten de anlamayin diye yazmislar sanki cok karisik .Tebrik ederim ,hoş geldiniz.:slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Helal olsu. Nasıl anlıyorsunuz ben hic anlamam :rofl: nerden beli oluyor 1 ay diye 5 haftalık mi yani ve çok teşekkür ederim :heart:

Çünkü benim tam 900 çıktığında bir aylık demişti sağlık ocağındaki doktor. Tabii ben o zaman adete göre hesaplama falan bilmiyorum :rofl: oradan biliyorum​:rofl: 860 çıkmış senin. Bir aylık ya da yakın.

1 Beğeni

Tabii sonra adet tarihine göre hesapladım ya hani gerçekten de tam bir aylık çıkmıştı

1 Beğeni

anladım çok karışık daha basit yapamazlardi herhalde :smiley:

1 Beğeni

Doktora gidince her şeyi öğrenirsin :rofl: eşinin haberi var mı?

1 Beğeni

Evet biliyorum çok sevindi

1 Beğeni

Uygulamaya göre 4 hafta 3 gün hamileyim

1 Beğeni

Tebrik ederim sedef 5 haftalik bi gebeliğin var saglikla al kucagina

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim canım benim :heart::heart: inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız

1 Beğeni

Hamilesiniz tebrik ediyorum :partying_face::clap:

5 haftalık hamilesiniz canım son adet tarihiniz nedir? Beraber hesaplayalım çünkü O baz alınıyor canim @Sedefelif

1 Beğeni

Merhaba canım aramıza hoşgeldin :partying_face:

Siz kaç haftalık hamilesiniz :star_struck:

1 Beğeni

01.01 son adet tarihim ilk günü Uygulamaya göre 4 hafta 3 gün

1 Beğeni

Hayırlı uğurlu olsun canım sağlıkla kucağına al inşallah. Darısı tüm isteyenlere. Ortalama 4-5 haftalık :smiling_face:

1 Beğeni

Teşekkür ederim :heart: salı günü benim eski doktorum da randevum var ebe bana gitmemi önerdi ondan sorna ona gitcekmisim bakalım

Seninki 6.veya 7 hafta ya denk geliyor kuzu​:kiss::kiss:

3 Beğeni

7 8 . Hafta gitti valla çok stresli oluyor canım, 7 hafta benim 2 haftam zehir geçti ki hala aynı gibi

1 Beğeni