Meraba hanımlar yeni katıldım uygulamaya ikinci hamileliğim 6 yaşında bir oğluşum var herşeyi unutmuşum sizce değerim nasıl düşük mü
Baya yuksek kac gun gecıkmeli halin aklıma bi an ikiz geldı
Yaaa gerçekten mi 1 haftalık gecikmee korktum şuan
1 haftalık da deger normal heralde ben gecıkme olmadan tam adet gunumde yaptım 214 cıktı boyle cok gecıkme olmadan değer yukseklıgınde oyle duymuştum benım de ilk hamilelik hayırlısı olsun
Hiç farketmiyor inan heyecan mutluluk aynı sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Kız ne düşüğü hcg değerin tavan yapmış benim bir haftalıkken 317 di . Seninki maşallah
4 5 haftalık benimkide o zaman normal
İnsallah sende
Yok öykw değil benimki 1 haftalık gecikmede o değerdeydi. Senin ki baya iyi
Teşekkür ederim
Allah bağışlasın darısı başıma hamile kalmak için nasıl bir yol izlediniz. Bu arada değeriniz çok iyi görünüyor
Bir de tsh değeriniz kaç acaba?
İnan hiçbirşey yapmadım Dua ettim sadece nasibimizde varmış çok şükür korkuyorum biraz ama onuda yeneceğim
0.81 tsh değerim
Neyden korkuyorsunuz acaba ne güzel Rabbim nasip etmiş dilerim ki sağlıklı bir şekilde kucağınıza da alırsınız İnşaAllah. Benim tsh ım 4.18 çıktı doktorum normal kabul etti sanırım gebelik için yüksek galiba
Rabbim isteyen herkese nasip inşallah evet yüksekmiş biraz dikkat edersen bişey olmaz merak etme ilk doğumum çok zor geçti iri bebekti o nedenle korkuyorum
Bilmiyorum duydunuz mu daha önce ama hurma yemek yürüyüş yapmak ve merdiven çıkmak doğumun kolay olmasına yarar sağlar yani rahim kaslarınız güçlenir ve gelişir. Sizin şuan odaklanmanız gereken şey bebişin ve sizin sağlığınız vesveye mahal vermeyin, her doğum farklı oluyor bunu sizin daha iyi bilmeniz lazım. İnşaAllah güzel bir doğum hikayesi yazarsınız buraya
İnşallah güzel tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim inşallah sizden de gelir güzel bir doğum hikayesi Rabbim hepimizin yardımcısı olsun anne olmak kadar güzel bir duygu yok bu hamileliğimde daha bilinçliyim umarım güzel geçer
Aminnn İnşaAllah çok güzel geçer. Bende sizden bekliyorum o güzel haberi.