Beta HCG değeri nasıl?💉

İster miydin peki ikiz olmasını :relieved:

1 Beğeni

Evet bende duymuştum :grinning:

Yani zor olur pek istemem bakması açısından ama yinede Allâh bilir herseyden önemli sağluklı olsunda ilk anneliğim olacak o duyguyu tatmak isterim doğrusu​:smiling_face_with_tear:

İnşallah gönlünce olur her şey :kissing_heart:

1 Beğeni

Cümleten canmm

1 Beğeni

B-HCG değeri çoğul gebeliklerde daha yüksek çıkabilir. Ancak bu değerin yüksek çıkması kesinlikle çoğul gebeliğin olduğu anlamına gelmez. Çoğul gebeliği en kesin şekilde tespit etme yolu ultrasondur Doktorun en iyi kararı verecektir ultrasonda keseye göre ikiz olup olmadığını anlarsın canım normalde 5-6 haftalık gebelik değeri çıkan sonuç ama Allah gönlüne göre versin inşallah

2 Beğeni

Ben bugün sabah acilden bir doktora gittim, eşimle kan uyuşmazlığımız var, sabah işe gitmek için hazırlanırken çok hafif lekenme tarzı bir kanamam olduğunu fark ettim ve apar topar doktoruma gittim. Herhangi bir problem yokmuş çok şükür, kalp atışını da duyduk her şey çok güzel ilerliyormuş :smiling_face_with_three_hearts:

3 Beğeni

Tam olarak 6+5 haftalıkmışız bizde :pray:

2 Beğeni

Şuan iyisin dimi doktor biseyler dedi mi cnm . Kimi diyor üç ay bekle

Ay masallah ya aramızda 1-2 hafta varmış ya ne güzel

Ayy yeni gördüm bunu ya valla cok güzel olmus ya bende pazartesi duyup yazıcam hemen bu arada geçmiş olsun​:hugs:

1 Beğeni

İnşallah canım çok sağol haftaya gidecez bakalım

1 Beğeni
1 Beğeni

Çok sevindim çok şükür :blush::heart:

2 Beğeni

Beta sonucu 5 olup sonradan hamile olan var mı ?

2 Beğeni

Tam sınır :star_struck::star_struck: bir kaç gün sonra tekrar mı kan verseniz acaba :baby:t2:

Bilemiyorum canım

Bir kaç gün bekleyip gebelik testi yapın bence

1 Beğeni

Aynen bekliyim bakalım bi hayırlısı inşaallah

1 Beğeni

Çok teşekkür ediyorum :heart:

1 Beğeni