Ne yaptın nedir durum
Merhaba @Sedanne hoşgeldiniz ![]()
Merhaba hoşbuldum ![]()
![]()
Dış gebelik olabilir dediler
Bilmiyorum ne kadar faydası olut beta değeri arttırmak için benim bi arkadaşım domates çorbası içiyodu 2 günde 1 tencere bitirdi diyebilirim aynı şekilde bende tam tersi yumurta ve süt çok fazla yiyip içiyodum benim beta değerin daha faxla arttı 2 katı falan feğil yani daha fazla arttı şöyle söyliyim 5 haftalıktım ama 7 haftalık beta değerim vardı günde yaklaşık 6 7 yunurta yiyordum 3 4 bardak süt rahat içiyodum doktora sorduğumda her yediğin için şeylerin katkısı var demişti gönlünü ferah tut ve dediklerimi istersen bi dene belki yararj olur ![]()
Çok teşekkür ederim deniycem hepsini ![]()
Beta değeri yaklaşık 3 günde bir 2 katına çıkması beklenen bir değer. Fakat herkes için aynı olmasını beklemek saçma. Hamile kalmadan önce vücudunda Kİ vitamin değerleri ile de alakalı. Sakın boşuna canını sıkma. Herşey olacağına varır. Sen başkasın ben başka o başka. Herkesin hamilelik süreci başka geçiyor
Ben hergun baktirdigim için az az artiyo benmde bildgim iki günde bir baktırmak
Muhakkak dene bolca süt ve yumurta susadıkça süt içiuodum ben![]()
Smdi yine baktırdm dün 600du smdi 656 çıktı bende anlamadm yatış verdi yatmadim
Vitamin değerlerine baktırdınmı
Yok baktırmadim.suan ztn folik asit kullanyrm üç gün oldu baslayali
Rabbimm tez zamanfa yüzünü güldürecek haber vermeyi nasib etsin ben inanıyorum herşey güzek olucak yüreğini ferah tut dinlen eğilip kalkma yukarlara uzanmaya çalışma bolca su ve süt iç doktorum süt bu konuda em büyük destek demişti her gün betana baktırma saat farkından dolayı da belkide 2 katını göremiyor olabilirsin yarın baktırma pazartesi bi dene birde erken gebelik testi yaptırdın mı
Ben zaten erken gebelik testinde öğrendim hamil olduğumu hemen çıkmadı bı sure sonra silik çıkmışti
İlk gebeliğin mi
Yok degil üç olcak
Rabbim güzek haberlerle sonuçlandırsın mutlaka haberdar et dediklerimide uygulamaya çalış gönlünü ferah tut ![]()
Tamam teşekkür ederim ![]()
Hanımlar bugün doktora gittm 48 saatlil testim 677 çıkmıştı 2 gün sonra yani bugün değerim 1700 çıktı sizce normalmi kese çok külçük şekilde göründü usgde ama doktor dedi 4 haftalık oalbilri tam görünmemesi gayet normal değerim daha şimdi çıktı içib doktoruma soramayacam sizin bildiklern varsa paylaşırmısnz korktum da bian
Çok normal canım beta HCG testi iki günde bir iki katına çıkıyor