Beta HCG değeri nasıl?💉

Acile gitsem bakarlarmı acaba

1 Beğeni

Çok normal merak etme aile hekimim bana da kanamam olduğunda plesentayi aşağı çekiyor gibi bişey demişti ama doktorum alakası olmadığını bebeğe zarar verecek bir durum olsa müdahale edeceklerini böyle konularda uzmanlara ve ehli olan kişilere danışmami önermişti (iki doktorun söylediklerini ben karşıtirdim diyebilirim)

Gitmene gerek yok kardesim gayet normal şişlik ufak ağrılar gibi durumlar hamileliğe vücudu hazırlama aşaması merak etme Rabbim sana bağışlasın yavrunu

Amin canım çok teşekkür ederim :pray::heart_eyes: çok sağol :heart_eyes:

1 Beğeni

Merhaba aramızda bir gün var benimde son adet tarihim 4 kasımdı beta 2 günde 2 kat artmalı internetten araştırdığında da aynı şeyi görürsün seni gereksiz telaşlndırmışlar. Benim 29 aralıkta betam 33 tü, aile hekimim değer düşük adetin geçsin 250 üstü olsun var diyelim dedi. 2 gün sonra hastanede acilde verdim 65 çıktı iyi güzel iki katı o günde eşimin doğum günü ona söyledim. Adetim geçti dün gittim artışa görede 520 olmalıydı 416 çıktı. Dış gebelik olabilir kadın doğuma git dedi erken gitsem kese görünmeyecek bende 16 sına randevu alacağım Allah’tan birşey olmazsa. Karın ağrım epey vardı 6 gün sürdü, dün bugün aşırı değil çok şükür. Ayrıca 1 haftadır gündüz uyuyorum süreklide başım dönüyor

İlk zamanlarda çok şişkinlik oluyor ya karın ağrısı kasık ağrısı bunlar seni telaşlandırmasın sonradan geçiyor

Aynen canım benimde şuan öyle karnım agriyor ve şişkinlik var

Stres yapmayın inşallah güzel haberler alırsınız benim sadece bir kez beta değerime bakıldı

Ultrasonda görünmesi için 1500 üstü beta değeri olmalı o nasıl bir doktorda 4 katı yükseltmeli diyor anlamış değilim birde dış gebelik olduğunu nasıl anlamış benim ilk beta degerim48.02di sen en iyisi hafta içi bir doktora git

1 Beğeni

Sağol canım amin inşallah :pray:

Aynen canım randevu aldım inşallah önümüzdeki Çarşamba gidicem Allah izin verirse

Çok sağol canım valla içim rahatladı kafamda soru işareti kalmış dı

canım sacmalamış 2 kat artmasi yeterli benim ilk beta 47 idi 2 gun sonra 310 oldu sonra arastirdim internetten banada dusuk diyen oldu hic takmadim kulak bile asmadim doktora gittigimde kese yoktu bebek yoktu hic bisey sonra doktor bekleyelim haftaya gel dedi ben beta hcg yi takip ettim 3792 olmustu oyle gittim doktora kese bebek kalp atisi hepsini duyup eve geldim uzulmene gerek yok :kissing_heart:

2 Beğeni

Merhaba @Tasarımcıanne hoşgeldiniz :bouquet: bence artış güzel sık sık beta değerine baktırmak sizi strese sokabilir bence kadın doğum doktorunuzu dinleyin

Sağlık ocağında çalışan herkes tekrar eğitime alınmalı devamlı hatalı bilgiler veriyorlar hastaları devamlı endişelendiriyorlar. Oğluma dil bağı var, diş ateşi var denildi çocuk doktoruna gittik başks bilgi verdi. Artık sağlık ocağına gitmek bile istemiyorum.

3 Beğeni

Günaydın arkadaşım aramıza hoşgeldin gebeliğin hayırlı olsun :bouquet: Gec döllenme olabilir sen onlara bakma bi doktora git o gereken tetkikleri yapar bazen @Cansu arkadaşımın dediği gibi yanlis bilgi veriyorlar

3 Beğeni

Hastane ve aile hekimliği değerleri farklı çıkabiliyor. En son nerde kan verdiyseniz iki gün sonra orada tekrar kan verin

2 Beğeni

Çok teşekkür ederim canım :smiling_face_with_three_hearts::pray:

Teşekkürler hoşbuldum :hugs: bugün 5 hafta görünüyor 1 hafta sonra hem kese hem kalp atışını duyarım diye randevu aldım. Karın ağrım çok fazlaydı şükür 3 gündür azaldı. Olumlu düşünmeye çalışıyorum belirsizlik çok zor

2 Beğeni

3 Beğeni

Artış var normalde 2 katına çıkması bekleniyor ama bellide olmuyor benimde yavaş arttı sonra yükseldi düşüş olmadığı sürece korkmayın bence. Kaç gün geçti adetiniz

4 Beğeni