Merhaba hanimlar benim beta 26sinda 700 cikti 29 ocakta gittim kese gozuktu cok sancim vardi 2 subatta kan verdim beta <1425 cikmiw yani 1 haftada 2 kati artmis acaba bos gebelik mi yoksa o buyuktur isareti 1425 den buyuk anlamindami
Cevp bekliyorum hanimlar
Neden kimse cevap vermiyor
Duygu hanim baska bir konu da size cevap verildi. > buyuktur anlaminda, saglikli gebelikte beta surekli artar ve gebeliğin bos olup olmadigi kan tahliliyle ölçülemez. Gözünüz aydin hamilesiniz, süreciniz doktorunuzun ultrason kontrolleriyle devam edecek bundan sonra. Burada kimse kan tahlili sonucuna gore boş gebelik ve ya degil diyemez ultrasonla anlasilabilir bir durum.
Artış güzel canım kesede gözükmüş sancılar kanaman olmadıkça korkma rahim genişliyor bu yüzden adet sancilari gibi hissetmen normal yani ama kanama eşlik ederse ve dinlenince geçmiyorsa mutlaka bir acile veya Dr ile irtibata geçebilirsiniz
Beta artar onu biliyorum da farkindaysaniz 1 haftada sadece 2 kat artmis baska formda herkes bos gebelik yazmis ama o buyuktur isaretini kimisi onemsiz kimisi onemli demis basina gelenler den yorum alsam cok iyi olucak formun amaci bu degilmi zaten sorular sormak sohbette daha cok mesajlar var ama sorularda kimse cevap veremiyor benim hastaneye gitmem cok zor 2 saat suruyor kucukde kizim var erken menopoza girmistim ve bu bi mucize dedi doktor ister istemez korkuyorum
Kuzum 1 haftada 700 den 1400e cikmis sadece
O zaman doktora bir başvur canım icin rahat etmesi için çünkü boş gebelik var dış gebelik var tam bilgim olmadığı için senide üzmek istemiyorum bu yüzden en güzeli bı doktora gitmen ve bizide haberdar etmen
Benimde aynı yükseliş oldu bir haftada sadece 2 kat arttı normalde 2-3 günde iki katına çıkar benim embriyo görülmedi yani boş gebelik umarım sizinde aynı değildir dualarım sizinle
Yarina randevu aldim canim ama iste gidisim gelişim o kadar sıkıntılı ki 2 saat suruyor iki kucuk kizla gidip gelicem birakicak kimsede yok insallah hersey yolundadir dis gebelik degil kese var ama bos olabilir sanirim
Insallah gecmis olsun sizede Gelen Rabbimden geliyor herseye sukur yinede
Çok teşekkür ederim Daha kötüsü olabilirdi diyerek teselli ediyorum kendimi
Merhaba, bu süreçte kendinizi sıkmayın. Kese görünmüş , bunun yanında size dedi mi doktorunuz beslenme keseside oluşmuş diye.
Beslenme kesesi diğer adı da yolk kesesidir. Yolk keseside var demiş olabilir. Beta hgc konusunda zaten sizde bilgilisiniz , yolk kesesi var ise boş gebelik değildir.
Beta hgcnin artış oranı örneğin streesliyseniz yavaşlar, örneğin sigara kullanımı var ise yavaşlar.
Bnaa sadece kese cok kucuk bebek icin erken gorunmez dedi 2 hafta 20 gun sonra gel bebise bakalim dedi
Bence beslenme kesesini etrafında gördü. Belli bir süre sonra gel bebeğide görelim diye çağırması güzel bir şey aslında. İçinizi ferah tutun , bence. Benim doktorum direkt ilk gittiğimde boş gebelik değil şu yüzden , kimyasal değil şu yüzden, dış gebelik değil şu yüzden diye tek tek açıklamıştı.
Başka doktorada görünebilirsiniz böyle çok düşünmeden kendinizi yormamış olursunuz bence düşüncelerle
Bence ultrason ile bakılmadan anlaşılması zor olur inşallah ultrasonda bebeği görürsünüz
1425 den büyüktür anlamında yazılmış. Kese de gozuktugu için olumlu yonde ilerlediğini düşünüyorum. Bos gebelik olup olmadıgı bir sonraki ultrason muayenesinde belli olur. Bazen beta artışı iyi olmasına ragmen yine bos gebelikle sonuclanabilir. O yuzden stres yapmadan bekleyin.
Tesekkur ederim dayanamadim yarina aldim randevuyu tam 6 haftalik oluyoruz Allah buyuk insallah gozukurde rahatlarim
Merhaba, son durumunuz nedir hayırlı haberler vardır ins
Bebek olusmus ama kalp atisini haftaya dinleyelim dedi birde malesef kese etrafinda cok fazla kanama varmis dusuk yapabilirsin dedi devamli uzanicaksin dedi folikasiti iciceksin dedi