Beta hcg baka bilir misiniz?

Merhaba arkadaşlar. 24 günlük adet döngüm var. En son haziran 29 da adet oldum. Temmuz 24 ikinci gecikme günümdü ve sağlık ocağında kan verdim. İlk betam 19 çıktı. Hemşirem 2 gün sonra tekrarla dedi lakin cumartesiye denk geldiği için hastane acilinde yaptırmak zorunda kaldım. Ayın 26 sında da 33 çıktı betam. 2 gün ara ile %74 lük bir artış olmuş ama hala ben sağlıklı bir gebelik olup olmadığını anlayamadım. Hatta gebe miyim onu bile anlamadım. Testi tekrarlamak istemedim çünkü gerçekten psikolojik olarak beni etkiledi. Ne yapmam gerektiğini de bilmiyorum. Benim gibi düşük değerde öğrenen arkadaşlarımız oldu mu acaba ?

Canım gebeliğin hayırlı olsun. Beta hCg değerlerinde söylediğin şekilde 2 günde bir iki kayına çıkması beklenir. Düzenli bir artış görünüyor. Bundan sonrası için bir kadın doğum doktorundan randevu almalısın, doktorunun yönlendirmesi ile hareket edebilirsin :smiling_face_with_three_hearts:

Çok teşekkür ederim bu pozitif cevabınız için. İçime su serpildi desem yeridir. Ayın 4 üne randevum vardı aslın. 2 ay önce rahimde sıvı birikmesi görüldü bu yüzden doktor 2 ay sonra gel kontrol edelim demişti. Bebişte süpriz oldu bize :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Sağlıkla sıhhatle büyüsün Bebiş :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Teşekkür ederim :heart:

1 Beğeni

Ben 9.53 değerle öğrenmiştim. 2 hafta boyunca 2 günde bir kan verip artışını takip ettim. Keseyi falan görene kadar ooo sürekli düşünüyorum. Acaba hamile miyim, kesin mi, mol gebelik olabilir mi, dış gebelik olabilir mi falan filan bütün seçenekleri kafama takıp düşünüyorum. Ama mecbur da bekledik yani. Takip ettim. Artışı çok düzenliydi. Zaten bebeği gördükten sonra da beta yaptırmadık başka. Biraz sıkıntılı bir süreç, Allah sabır versin :slight_smile: inşallah sağlıklı bir gebeliktir. Hayırlı olsun şimdiden.

Çok teşekkür ederim :smiling_face:

Kızlar merhaba , bu gün tekrardan kan tahlili yaptırdım Az önce hemşirem aradı ve değerlerimin 4 e düştüğünü kimyasal gebelik olduğunu söyledi. Zaten sabahtan bi sancım vardı şuan da az da olsa kanamam başladı. Haberiniz olsun. İleride olur inşallah :folded_hands:t2:

1 Beğeni

Canm geçmiş olsun, Pozitif duruşunu takdir ettim, Allah isteyen herkese tez zamanda hayırlı Gebelik nasip etsin, demekki zamanı değilmiş elbet en doğru en güzel zaman seni bekliyodur. Herşey gönlünce olsun.

Amin canım benim. Vardır Allah ‘ın bir bildiği kuzum. Her güzel olan şeye şükür diyip seviniyorsak kötü sonuçlanan şeylere de şükür demek lazım. Belki sağlıklı bir gebelik olmayacaktı bu yüzden vücut atmak istedi. Hepimizin gönlünden geçenler olsun. :heart:

1 Beğeni