Kızlar selam , 2 günde bir olarak verdiğim 5 kere kan testinde beta hcg değerim 2 katı olarak artış gösterdi. Ama 6 ve 7. Kan vermemde artışlarım asla 2 katı olmadı , %60 bile olmadı. Doktorum keseyi görene kadar beta hcg takibe devam dedi. Aranızda başta güzel artıp daha sonra yavaş artmaya başlayan değerle sağlıklı hamilelik geçiren var mı ? Yardımcı olursanız sevinirim
Merhaba, aramıza hoş geldin canım. Artış her hafta 2 ye katlanacak diye kesin bir durum söz konusu değil. Her hamilelik kendine özeldir. Yani durum kişiden kişiye değişir. Kaçıncı haftadasın şimdi?
Merhaba hoşbuldum. Biraz araştırdığımda ikiye katlamadığında dış gebelik yada boş gebelik ihtimalinin olduğunu öğrendim. Doktorumda bahsetti. Korkuyorum o yüzden. Umarım bana özel olduğu içindir bu durum. Şuanda 5+2 yim
Benim de ilk başlarda çok hızlı arttı iki katından bile fazlaydı sağlık ocağında yaptirmistim testlerimi aile hekimim ikiz mi acaba falan demişti ama sonra yavaşladı iki katı görmedi bile şu an 11+3 haftaligim canm gayet güzel ileliyor dedi doktorum bence kafana takma haftasına dengeliyomus değerler kendini
Hoşgeldiniz aramıza
2 katı olma zorunluluğu yoktur. İçinizi ferah tutun. Keseyi ve kalp atışını 6. haftadan sonra daha net görürsünüz
Değerleriniz kaç kac
İnşallah öyledir ya
Hoşbuldum, doktor randevum 19 unda. İnşallah o zaman görebiliriz teşekkür ederim
1 nisan 2333 3 nisan 2630 6 nisan 3078
O değerle aslında vajinal kese görünmez miydi. Hakkınızda hayırlısı olsun. Sağlıkla kucağınıza alırsınız insallah
Vajinal bakmadı doktorum , bekleyelim biraz dedi
Bilmiyorum belkide baksaydı görebilirdi. İnşallah bidahakine hepimizin hakkında hayırlısı olsun