07.10.2024 tqrihinde beta 79.6 10.10.2024 tarihinde beta 244 Sizce hersey yolunda mi cok endise ediyorum
Bence herşey yolunda bı kaç gün arayla kan değerlerin dahada yukselise geçmiş korkma herşey yolunda ![]()
Saglik ocaginda ki ebe yavas ilerlemis dedi pazartesi tekrar kan alalim dedi korktum acikcasi
Bence biraz daha bekle sonra tekrar ver 2 gün arayla çok yükselmese yine panik yaparsın bir hafta kadar bekle bence kaç günün gecikti???
9 gun gecti adetim
Anladım geç döllenme olmuş olabilir ultrason için gittiniz mi hiç
Panik yapma hergun iki katı artması lazım 79.9 ise 08.10 da 159.8 09.10 da ise 319.6 bu şekilde ilerlemesi lazım ebe doğru söylemiş ama geç döllenme olabiliyor canını sıkma pazartesiyi sakinlikle bekle az kaldı zor biliuorum anliyorum ama
Canım geç döllenmiş olabilir Beta HCG testi 2 günde bir iki katına çıkabiliyor panik yapma biraz daha bekle ebenin dediği gibi birkaç gün sonra tekrar bir test yap ona göre doktor zaten yorumlar sana içine ferah tut da bak kafana bir şey takma
Sonuç ne oldu
Size sormak istiyrum adetim 2 gun gecti bugun kan verdim 2cikti acaba yukselirmi
Test sonucun var mı elinde görüntü atsan
Canım bence gayet güzel sen 2 güne bir ver ama kanı çünkü 48 saatte en az %60 artış olmalı sağlık ocakları biraz abartıyo bu durumu benim başıma da geldi aynısı