Bugun leke seklinde kan geldi kizlar adetime 4 gun var adet olmadim bende acilde kan verdim ama husran sanirim hamile degilim bi bakarmsinz
Evet canım maalesef gebelik yok
Adet olacaksın o zaman leke geldiyse
Leke geldi bugun hala adet olamadjm normalde hic boyle olmazdi cok stres yaptim hersldr belkide ondan dolayu
Evet stresten olmuş olabilir fazla takmayın adet olursunuz bir kaç güne
Hayrlisi olsun gebelik olsaydi kesin cikardi dimi kanda
Evet çıkardı kesin
Ama bekleyin bakalım biraz daha
Baya hüsrana uğradım cok umutluydum hayırlısı buymuş demekki
Yaa kıyamam olsun zamni var demek ki Rabbim vereceği zamanı bilir
Allah herseyin hayırlısını versin saolun yardimci oldunuz hayirli ramazanlariniz olsun bu arada
Sağol canım ne demek Allah razı olsun bende snein gibi istiyorum hep negatif almaktan bıktım artık takmıyorum akışına bıraktım sende dene gerçekten o zaman olir
Rabbim senidne kalbine gore versin insallah
İnşallah güzel arkadaşım
İyi geceler. Ben ikibuçuk haftalık hamileymişim canım ve kanda çıkmadı bazen olabilirmiş böyle biraz daha bekle rabbim sana da nasip etsin inşallah
Hiç kendini strese sokma canım ben de bı ara şüphelenip kan vermiştim ve 0 çıkmıştı 1 ay sonra 136yla hamile olduğumu öğrendim hiç aklımda yokken
Şuan 36. Haftadayim her şeyin bir zamanı var hayırlısıyla en güzel zaman da olur inşallah
Bekleyim ama umudum yok cok saolun allah razi olsin
Gercekten mi cok sasirdim yani hic duymamistim daha once boyle biseu ama benim umudum kalmadi rabbim herseyin hayirlisini versin allah razi olsin rabim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah
İnşAllah canım benimm rabbim senin de gönlüne göre versin sakın strese gireyim deme o zamanını bilir
Normalde adet olmak gerek hic bi zaman boyle leke gelipte adet olmadigim olmadi sasirdim yani kesin hamileyim dedim ama adetime 3 gun var adetlerim de hep duzenlidir sasirdim yani dua edin rabbim kimsenin kucagini boş birakmasin