Beta hcg 0

Bugun leke seklinde kan geldi kizlar adetime 4 gun var adet olmadim bende acilde kan verdim ama husran sanirim hamile degilim bi bakarmsinz

Evet canım maalesef gebelik yok

1 Beğeni

Adet olacaksın o zaman leke geldiyse

Leke geldi bugun hala adet olamadjm normalde hic boyle olmazdi cok stres yaptim hersldr belkide ondan dolayu

Evet stresten olmuş olabilir fazla takmayın adet olursunuz bir kaç güne

Hayrlisi olsun gebelik olsaydi kesin cikardi dimi kanda

Evet çıkardı kesin

Ama bekleyin bakalım biraz daha

Baya hüsrana uğradım cok umutluydum hayırlısı buymuş demekki

Yaa kıyamam olsun zamni var demek ki Rabbim vereceği zamanı bilir

2 Beğeni

Allah herseyin hayırlısını versin saolun yardimci oldunuz hayirli ramazanlariniz olsun bu arada

Sağol canım ne demek Allah razı olsun bende snein gibi istiyorum hep negatif almaktan bıktım artık takmıyorum akışına bıraktım sende dene gerçekten o zaman olir

Rabbim senidne kalbine gore versin insallah

İnşallah güzel arkadaşım

1 Beğeni

İyi geceler. Ben ikibuçuk haftalık hamileymişim canım ve kanda çıkmadı bazen olabilirmiş böyle biraz daha bekle rabbim sana da nasip etsin inşallah

Hiç kendini strese sokma canım ben de bı ara şüphelenip kan vermiştim ve 0 çıkmıştı 1 ay sonra 136yla hamile olduğumu öğrendim hiç aklımda yokken Şuan 36. Haftadayim her şeyin bir zamanı var hayırlısıyla en güzel zaman da olur inşallah :heart::face_holding_back_tears::heart_eyes:

1 Beğeni

Bekleyim ama umudum yok cok saolun allah razi olsin

Gercekten mi cok sasirdim yani hic duymamistim daha once boyle biseu ama benim umudum kalmadi rabbim herseyin hayirlisini versin allah razi olsin rabim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah

İnşAllah canım benimm rabbim senin de gönlüne göre versin sakın strese gireyim deme o zamanını bilir :smiling_face_with_three_hearts:

Normalde adet olmak gerek hic bi zaman boyle leke gelipte adet olmadigim olmadi sasirdim yani kesin hamileyim dedim ama adetime 3 gun var adetlerim de hep duzenlidir sasirdim yani dua edin rabbim kimsenin kucagini boş birakmasin