Beta düşüşü

Aminnnn inanının öyle üzgünüm ki . Sizde sağlıklı bi şekilde alın inşallah kucağınıza bebişinizi :face_holding_back_tears::pray:

Rabbim onceliklle sizlere guc versin buda bir imtihan lutfen beta degerlerrinizi takip edin egerki bi dusup bi cikarsa bu duurm dis gebelik olur ben yasadim umarim kimyasal olup biter gecer … herseyin hayirlisi

1 Beğeni

Tabi yükselme olmadı düştü. Doktorlar o düşüşü görmek için 3 yada 4 defa betama baktıda ondan sonra kimyasal gebelik dedi. O zaman ki doktorumda saglıklı gebelikte düşüş degil artış olması gerektiği söylenmişti. Degerlerimi hatırlamıyorum 5 yılı gecti. Normale döndü derkende hamile olmayan bir kadın degerine geldi demek istedim o dönemde adet oldum ama kasık ağrım biraz daha yoğun olmustu.

1 Beğeni

Söyledikleriniz cok dogru. Doktorumda şuan ki gebeliğimi ilk öğrendiğimde beta degerim yüksek oldugu halde görünmemesini sizin anlattıgınız gibi yorumladı. Mesleğiniz gereği bizi doğru sekilde aydınlattıgınıziçin tesekkürler. :wink::smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Değil mi beterin beteri var :disappointed: bakalım bizi neler bekliyor

Rica ederim, sağlıklı bir gebelik süreci diliyorum sizlere de. Umarım bebişlerimizi kucağımıza en güzeliyle ve hayırlısıyla alırız :slight_smile:

1 Beğeni

Aminnn Allah tüm annelerimizin yüzünü güldürsün bebişlerimize sağlıkla kavuşalım :palms_up_together:t2::smiling_face:

1 Beğeni

Üzülmeyin hersey allahtan bundada vardir bir hayır tesekkur ederim allah razi olsun rabbim gonlunuzden gecen herseyin en guzelini versin

1 Beğeni

1 er gün arayla

1. Beta 9931
  2. Beta 273
  3. Beta 562 Bugün son betanın sonucunu aldım . Şu 9 bini görmeseydik her şey yolunda derdik değil mi … Ama sanırım şuan bu da kötü bişey öyle mi

Bu dış gebelik

Hayir ben iki defa hamilelik yawadim ve bebeyi oyrendiyimde 9000 lerde oyrendim kese gozukmedi iki gebeliyimde de… doktor 6haftada çagirdi ve kese gozukdu … kese haftaya gore gozukuyor rakama gore deyil…

Canim sen doktoruna sormalisin en dogrusunu o deyecektir …

Aynen canım. 1500 lerde gözükür 3000lerde gözükür diyen doktorlar yalancı o zaman :joy: yaşamadığınız şeylerin fikri olması çok tuhaf. Ben ikinci gebeliğimi 4.haftaya gelmeden kese olarak görmüştüm. Bunu yaşayan çok kişi var siz görmediniz duymadınız yada yaşamadınız diye olmuyor sayılmıyor. İnternete bile yazsanız ne kadar çok kişi çıkacaktır eminim. Yani yalan borcum var sanki şaka gibisiniz :))

Güzelim öncelikle yeniden geçmiş olsun, beta Hcg değerlerindeki bu dalgalanmalar hem kimyasal gebelikte hem de dış gebelikte görülür. O yüzden sana bu net kimyasal gebelik ya da kesinlikle dış gebelik diyemem. Muhtemel olarak kese görülmez diyebilirim ama en doğru sonuç ultrason muayenesinden sonra belli olur.

Doktora gitmediğimi nerden çıkarttınız Ben yakın takipli bi hastayım . Doktorum net bişey söylemek için 4. Betayı bekliyor . Yaşayanlar vardır ve doktordan daha gerçekçi bişeyler söyler diye yazdım buraya . O şuan net bişey söylemek için erken bi sonraki betayı görelim dedi . Çarşamba ultrasonumun var bu arada bi gün arayla kan veriyorum zaten … doktora gitmeden burdan tedavi etmiyorum yani kendimi . Sadece yaşayanlar vardır diye sordum

Çarşambayı bekliyorum yeni beta çıkınca sizinle paylaşmak iztedim :pray:t4: bakalım ne diyecekler çarşamba günü . Zaten en kötüsüne hazırladım kendimi :face_holding_back_tears: çok saolun desteğinize

Merhaba, herkesten farklı olarak demmek istiyorum ki inşallah ilk değeriniz yanlış girilmiştir aslında 99dur. Ve düzenli olarak artmaya bu şekilde devam etmiştir. Allahtan ümit kesilmez​:palms_up_together: ama eğer öyle değilsede olumsuz bir durum varsa da yine de üzülmeyin. Hakkınızda en hayırlısı olsun. Güzel haberlerinizi bekliyoruz​:heavy_heart_exclamation:

1 Beğeni

Sizin herhalde ailevi sorunlarınız var anonim olup bir çok konuda insanlarla polemik yapıyorsunuz siniriniz ve agresifliğinizi buradaki hamile arkadaşlarımızdan çıkarmak yerine kime siniriniz varsa gidin ondan çıkarın arkadaş size agresif hiç bir cevap vermemiş sizin yazım üslubunuz çok yanlış sadecebu konuda değil diğer konularda da tepki almışsınız “pardon da hanımefendi bu agresiflik niye ?” diye sizede sorarlar burası polemik , kavga ve insanları tersleme uygulaması değil burası hamile arkadaşların ya da hamile kalmak isteyen arkadaşların sorularına cevap bulma yeri kendileri gibi benzer durum yaşayan insanlarla fikir alışverişi yapma yeri bunun mantığını ilk önce kavrayın bence her önünüze gelenle anonim hesap arkasına saklanıp polemik yapmayın. @admin bu anonim hesabı siz bilirsiniz bence bir uyarı gerekiyor adminciğim :cherry_blossom::cherry_blossom::cherry_blossom:

2 Beğeni