Beta degerlerim

Merhaba ilk ogrendigimde betam 18 di akşam tekrar test yaptırdık 32.5 oldu ertesi gün 75.4 oldu ertesi gün 110.4 oldu normalmi kan sonuclarim artislarim iyimi

Artıs gayet güzel

1 Beğeni

2 güne bir baktırsan daha iyi olur bence. 2 günde bir 2 katı olması gerekiyor canım

1 Beğeni

Doktora gideceğim cuma günü ins kafamı çok karistiran oldu size güvenerek sormak istedim çok düşük diyen de var dış gebelik diyende

Siz anliyormusunuz değerlerden

Bir doğum yaptım biliyorum tabiki şuan 2. Çocuğuma hamileyim artıs güzel devam ediyor ancak her gün verme 2 güne bir 3 güne bir ver o kadar strese sokma kendini sürekli kan vererek kendine eziyet ediyorsun illa 2 katı olması şart değil tabiki belirli şekilde devamlı yükselsin bir yükseklip bir artmasin ya da ne bilim biranda 5-10 katına bir gunde yarım günde çıkmasın stabil bir artış varsa sağlıklı ilerliyor dur en azından benim doktorum böyle demisti

Allah razı olsun sizden içime su serptiniz benim de 3 üncü gebeligim unuttum 7 sene sonra olunca kaç haftalık tır tahminin canm

Hafta konusunda betadan tam bilemiyorum ben doktora sorsanız daha iyi olur sanki

1 Beğeni

Allah’ım cumle müslümana sağlıkla kucağına almaya nasip etsin ins icindede bize

Yeni olduğu için ağrım vardi kasık bu yuzden acilde bakıldı genelde birgunde b şekilde artması iki gün daha fazla mi olur

Dış gebelik diyen kim.. doktor yada bilen biri değilse sizi böyle strese sokma hakkini nerden buluyor. Lütfen çevrenize kulaklarınızı tikayin ve doktora görünün. Ayrıca bence beta degerinizin yükselme hızı gayet sağlıklı görünüyor. Sağlıkla gelsin bebiş :white_heart:

1 Beğeni

Ay çok tşk ederim siz gibi iyi niyetli insanlar iyiki var çok tşk ederim ins cümlemize sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah’ım

1 Beğeni

Cnm birde en son 110.4 çıkan total hcg diye bı test mis

Tamam bu test gebelik testidir. Düzenli yükselmesi gerekir.. tam olarak ne sorduğunu anlamadım kusura bakma :see_no_evil_monkey:

Betayla aynı değil değil mi onu merak ettim

Aslında ikisi de aynı kapıya çıkıyor. Biri hamilelik var mı yok mu diğeri ne kadar hamilelik hormonu salgilamissin diye bakıyor.. diye biliyorum ben

İyi mi cnm sonuç ikisinin de

İyi canım.. merak etme. Sen niye bu kadar sıkıntı ettin ki. Betan yükselişte zaten.. korkma.. seni iyi korkutmuslar

1 Beğeni

Aynen canm valla vebali diyenlerin boynuna birde okuduklarim var yorumlarda baya korktum

Öncelikle sen bı çevrene kulaklarını tıka.. durmadan kan vermeyi de bırak​:rofl: su anki görüntüde gayet iyi görünüyor. Rahatla ve tadını çıkar :white_heart:

1 Beğeni