Selam hamis anneler bebk isteyenler 3 aylik evliyim 15 ocak normal de adet gunumdu 14 ocakta baslayan lekelenmem 18 ocak aksamina adet oldum fakat o gun de test yaptim pozitif ciktim 20 ocakta kan verdim 57 cikti ozele doktora gttm eger degerin 2 kati artarsa guzel artmayip duserss kimyasal gebeliktir dddi 22 ocakta bidaha verdim 147 oldu guzel artmis dedi hatta hamilelikte 2 folik asit verdi taa ki 27 ocakta degerim 52 ye dustu bana da hani duserse boyle olur dedigi icin gitmedim ama olaydan sonra leke gibi gelen kan bitmedi devlet kadin doguma gittim 13 subatta sivi goruluyor ya yumurtlama yada dis gebeliktir dedi bunu anlamak icin beta diğerine bakicaz neyse orda baktilar 52 cikti dusmemis hicbir sekilde bana 2 gunde bir kan ver yalniz ilk ozel de verdigim ocin oranin lab degerlerine gore bakicaz dedi referqns farkliligi varmis 15 subatta verdim 73 cikti 17 subatta verdim 90a cikmis nedir bu ilk kez yasiyorum konu ile alakali lutfen yardimci olur musunuz
Bende bu şekilde ilk defa okuyorum, acaba neymiş bulabildiniz mi
Yarin gidicem insAllah
2 günde bir 2 katına ckmıyorsa mesela atıyorum ilk 50 2 gün sonra 100 ve üzeri olmuyosa boş gebelik oluyo genele ama daha yüksek cıkarsa bebiş oluyor tabi bu birazda geç döllenmeye bağlı 10 haftada bebeği gören ler oluyor . Zaten bebek yoksa adetten biraz daha fazla kan geliyor atılıyor dşarı. Ben oldum o şeklde kürtaja gidiceğim gün kesemin içi boşalmştı ama kesenin zarı atılmamştı oda en zoruymuş zaten onu kürtajla 5 dakıkada almştı doktor bayıltarak
Birde kadınlarda hamile olmasanızda hormanlarınız yükseldiyse testiniz pozitif çıkıyor adetten sonra düzeliyor 0 lanıyor beta hgc değeriniz benim kürtajdan 20 gün sonra falan anca beta hgc 0 landı hatta idrar testinde bike çizgi çıkıyordu