Beta degeri

Belirtiler birden olmuyo zaten benim mesela baştan düzenli artıl vardı sonra düşmeye, başlamış ne, ağrı ne acı ne kanama bişey yoktu doktor bundan kurtul kürtaj ol dedi o günün akşamına kanamam başladı düşük yaptım boş gebelikte kese vardı bebek yoktu sizin de betanız çok az artmış büyük ihtimal ya dış gebelik ya da kimyasal gebelik inşallah kötü bişey olmaz tabi Allahtan ümit kesilmez ama beta artışı malesef düzenli değil :pensive_face:

1 Beğeni

O belirtiler hemen olusmaz zaten özellikle dıs gebelikte kanama olusmaz mesela tüplerde büyür önce. Ben size doktorların söylediğini söylüyorum artıs düzeni bu sekilde olması gerekiyor. Doktorunuzda size aslında normal artısın ne olması gerektiğini söylemiş. Kontrollerinizi aksatmayın eğer olumsuz bir durum varsa bastan tedbir alınması sonrası için daha sağlıklı olacaktır hersey gönlünüzce olsun

1 Beğeni

Benimde aynı şekilde görülmedi doktorum iki gün arayla beta değerine baktı yükselmeye bakmak için çok çabuk yükseldi ama kesem görülmedi vajinal ultrasonla bakıcaktı ben baktırmadım bana kimyasal gebelik yada dış gebelik dedi devlet hastanesi ben direk ordan çıktım özele gittim 6 haftalık dedi keseyi gördü sağlıklı olduğunu söyledi bence istersen özele git onların cihazları daha yeni oluyor daha net bakılıyor istersen bir kaç gün daha bekle devlete git ama özelde bir baktır derim

Siz birdaha kan verdinizmi

Yarın gidicem Inseallah artar kaç gündür içim içimi yiyor. :pleading_face:bu gün adetinden neredeyse 5 gün geçmiş yine test yapdim 3 tane farklı farklı pozitiv cikdi :pleading_face::heart:

Verdinizmi :slight_smile: merak ettim sizi

Verdim canım 1-2gune çıkar sonuç öyle korkuyorum ki :joy:

Maalesef kanamam oldu ve kimyasal gebelikmiş :face_holding_back_tears: çok zor bir dönem benim için çok acı bir durum :sleepy_face:

Allah yardımcnz olsun ben düşük kürtaj kimyasal gebelik hepsini yaşadım sizin şu an ki hayal kırıklığınızı üzüntünüzü çok iyi anlıyorum ama sağlıklı olmadığı için vücut onu kabul etmedi zor ama kabul etmemiz gereken bu inşallah hayırlı zamanda sağlıkla kucağınıza alacağınız evlatlar nasip olsun ben kimyasal gebelik geçirdiğimde eşim görevdeydi hamile olduğumu öğrenip adet başlaması arasında 3 gün var bi başıma hastaneye gittim falan eve dama sığamadım eşim gelinceye kadar ağladım ve benm o zaman sadece betam değil diğer değerlerim de, düşmüştü hasta olup yatağa düşmüştüm rabbim kimseye yaşatmasın zor ama hepsi imtihan işte :pensive_face:

1 Beğeni

Üzmeyin kendinizi bende yasadım ama şöyle düsünmüştüm sağlıklı değildi ki böyle oldu vücudumuz kabul etmiyor ve inanıyorum ki sağlıklı bir gebelik süreciniz olacak vakti xamanı geldiğinde Allah beterinden korusun

1 Beğeni

Bu gün geldi 4.51 den 5.33 kalkmış yok yani ama daha regl olmadım ve idrar tesdi pozitif​:broken_heart:

Amin inşallah Buda bizim imtihanımız :face_holding_back_tears: Rabbim hayırlısı ne zaman ise ozman nasip eder inşallah sanada çok üzüldüm çok zor gerçekten dünyan başına yıkılıyor resmen ama isyan etmiyorum kanamam gelmeseydi daha kötü şeyler olabilirmiş doktor bütün kötü sağlıksız gebelikleri saydı çok şükürki kanamam içimde büyüyüp tüpümü patlatmadı öyle bir şey olsaydı hiç çocuk sahibi olamazdım kanamam geldi ve o şekilde attım vücuttan ameliyatsız kürtajsız çok şükür rabbime

1 Beğeni

Amin inşallah :face_holding_back_tears::palms_up_together:t2:

Ben de kimyasal gebelik yaşadım aslında bu iyi hir haber bir yandan çünkü vücudun kendini gebeliğe hazırlamış ve yumurta döllenme aşamasına geçmek istiyor demek ben kimyasal gebelikten çok kısa bir süre icind tekrar gebe kalmıştım ve sağlıklıydi bu yüzden şimdi daha rahat ve sakin ol çünkü vücudun anneliğe hazırlanma aşamasından birini tamamlamis oldu hormonlar daha müsait rahim daha müsait o yüzden hiç üzülme

Allah razı olsun zor gerçekten benm ilk hamileliğim ikizdi kürtaj olmak zorunda kaldım o günü asla unutmam içim bomboş kaldı diye bağıra bağıra ağlamıştım :pensive_face:rabbim kimseye yaşatmasın inşallah rabbim isteyen dileyen herkesin kucağını doldursun :palms_up_together: