Beta değeri

Kızlar merhaba 4 gün gecikmede çok silik öğrenmiştim idrar testinde. Kan sonucum 3 dün kanamam başladı şimdi kimyasal mı geçirdim yoksa qdet mi oldum hamile olmadığım için

Beta hcg değeri 0 5 arasındaki bir değer çıktıysa hamile değilsiniz . Yanlış anlamadıysam sizin de 3 çıkmış hamile değilsiniz sanırım adet olmuşsunuz

Hamile değilim biliyorum kimyasalda düşük değer çıkıp kanama oluyor ya ondan sordum dün kan verdim sabah çıktı sonucum

Onda da belli bir seviyede hcg artıyor diye biliyorum ama . Bilemedim

5 üzeri olması lazım diyorlar en fazla 100 olup düşüşe geçiyormuş bilen yazar belki

Merhabalar, Kimyasal gebelikte kanama olmuyor. Adet tarihinizde kimyasal gebelik adet kanıyla atılıyor. Kimyasal olarak tanımlanması için betanın pozitif değer göstermesi gerekiyor. En az 6 olmalı iki gün sonra tekrar yapılan kan testinde düşüş varsa eğer kimyasal gebelik olduğunu doğrular.

1 Beğeni

Benim beta 20 çıkmıştı. İki gün sonra yaptırdığımda ise 9 çıktı. Doktor kimyasal gebelik olduğunu ve adet döneminde kanla atılacağını söyledi.

Anladım geçmiş olsun demekki test yanılttı hamile değilim adet oldum

Allah istediğiniz zaman nasip etsin inşallah :pray:t2:

1 Beğeni

Hayırlısıyla umarımm çok teşekkürler

1 Beğeni

Doktorların her zaman önerdiği adetiniz 10 gün gecikirse yapın cnkü bazı kadınlar hamile olup sonradan adet olunca üzülüyorlar. Bu yüzdenn doktorlar hep şey diyolar eğer erken test yapmasaydın adet oldum diyip gececektin

O an öyle oldu ama aralıkta hamile kaldım 8 aylık oldum eylülde doğum var nasipse

2 Beğeni

Maşallah :nazar_amulet: Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Bende bu çarşamba kimyasal olduğunu öğrendim ve kanamam oldu. Halen devam ediyor. Sizin gibi bende hemen kalırım inşallah :heart::heart:

1 Beğeni