Beta 32 çokmu yeni gebelik o yüzdenmi 32 böyle olan varmıydi
Düzenli bi sekilde artmasi lazım degeri adet gecikmenin ustunden ne kadar süre gecti en son adetinden o zmndan itibaren hesaplayabilirsin değer az buyuk ihtimalle yeni 3 haftalikken 5-50 arasinda oluyor o şekilde hesaplayabilirsin ama iki gun sonra tekrar kan ver değer yükseliyor mu diye
Başlangıç aşamasında olabilir Düzenli yükselmesi lazım bı kaç gün arayla kan testini tekrarlat
Geçikmem 2 gün oldu doktor daha 1 - 1.5 haftalık dedi gebelik
Evet yaklaşık 2 haftalık falan ama değerinin yukselmesine dikkat et sağlıklı gebelik olup olmadigi o şekil anlaşılır ![]()
Bir hafta sonra tekrar kan testi ver dedi dokttor
Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım ve bir sorum olacak 7 Ekim sat femara kulandim 18 Ekim’de yumurtalıklarim çatlamışti bat 4 Kasım ama olmadım test yaptım negatif sizce normal mi
Ne zaman adet oldunuz son
Benim 30 çıkmıştı 2 gün sonra 73 çıkmıştı
Bana mı sordunuz
Ya adet olacaksınız ya da hamilelik olacak eğer hamile değilseniz adet olacaksinizdir eğer adet olmadiysaniz doktora gidin zaten çatlatma iğnesi olduktan 15 gün sonra belli oluyor hamile olup olunmadığı
Ama ben iğne yapmadım sadece hap kullandım iki gün gecikmem var normalde 28. Gün mutlaka regl olurum asla şaşmaz fakat sabah ilk idrarla erken gebelik testi yaptim ama negatif
Tamam hap kullanip iğne ile yumurtaliginizi catlatmadi mi yumurtaliginizi nasıl çatlattı doktorunuz
Hap ile yumurtaliginiz büyütülür istenilen boyuta geldiği zaman çatlatma iğnesi ile yumurtalık catlatilir sonra ilişki günleri verir doktorunuz o günler de ilişki olur 15 gün sonra da doktorunuza gidersiniz adet olmadiysaniz kan testi yapar
Kullandığın testen teste değişiyor bence ben öğrendimde iki tane test yaptım birinde çıktı birinde çıkmadi hassas gebelik testi varsa bide ondan yap çok yeni olduğu için diğerinde çıkmamış olabilir yada kan ver
Vallah iğne yapmadılar bilmiyorum çok afedersiniz Altan muane oldu ve yumurtalıklar çatlaması sıvı var denildi ve ilişki önerildi sadece
Kan verecektim sağlık ocağında ama kapalıydi cuma günü vericem regl olmazsam inşallah
Kan testi daha sağlıklı bir sonuç verir
İnşaallah dilediğin gibi bir sonuç çıkar 🫶🏻![]()
İnşallah çok teşekkür ederim cevaplarınız için![]()
![]()