Benim gibi olan varmı çok korkuyorum ilk öğrendiğimde eşimle havalara uçtuk beta 60 gebesin dediler sonra özele gittim
28 Ekim 60
30 Ekim 83
1 kasım 113
4 kasım 200
Alttan muane istedi en son
Rahmim çok iyi kalinlaşmiş ama keseyi göremedi birşey var gibi ama bozulmuş gebelik gibi dedi 3 gün sonra tekrar gidicem tekrar kan vericem tekrar kese varmı diye bakicaz yoksa yada bozulmuşsa kürtaj yapicam dedi bu bebeği çok istiyorum benim gibi olup sağlıklı gebelik yaşayan var mı lütfen yardım edin
Bu degerde görmesi imkansız tabiki degeriniz iki katı artmamış ama bazen yüzde 60 artışıda kabul ediyolar yani kan testlerinizi aynı saatte vermemişsinizdir onunda etkisi ola bilir bide aynı yerdemi verdiniz
Saglıksız bi gebelikse beta düşüşe geçer ztn kendiliginden düşük olur kürtaja gerek yok yani inşallah saglıklı bi şekilde yükselir betanız başka bi doktorada gözükün bence hemen moralinizi bozmayın
Kaç aylık hamilesiniz? Beta değeriniz eğer ki düşükse kendiliğinden zaten düşmeye başlar sonrasında lekelenme gibi bir problemle karşılaşırsınız sonrasında düşük olur size tavsiyem eğer ki tekrardan hamile kalmak istiyorsanız Anne olmak istiyorsanız bebeğiniz daha yeni ise kürtaj olmanızı asla tavsiye etmem çünkü kürtajın ardından İlk gebelikte uzun süre hamile kalamama gibi bir durum oluyor yine tabii size kalmış bir durum zaten bebek küçük olduğu için vücut adet yöntemi ile kendiliğinden atar bir iki ay kadar içeriğinizde hafif ağrılar olur ama çok hafif bir ağrılar ondan sonra belki bir adet düzensizliği yaşayabilirsiniz ama onun dışında hiçbir şey olmaz kesinlikle kürtaj olmanızı tavsiye etmem
Sakın canınızı sıkmayın şu an bebeğiniz varsa bile sizi hissedebilir pozitif düşünmeye bakın Allah verdi sonuçta bunu hakkınızı hayırlısı neyse o olsun ben de anne olmak çok istiyorum ikimiz için de hayırlısı olsun inşallah mutluluğunuz yarıda kalmaz zaten eğer ki dış gebelikse bunu anlaması lazım doktorunuzun doktorunuzun yeteri kadar bilgili olduğunu düşünmüyorsanız farklı bir doktor tercih edebilirsiniz önemli olan bebeğinizin sağlığı
Kac haftalık belli olmuyor amca keseyi görüp söyleyebilirim dedi gebelik olmuş ama bozulmuş gibi gözükuyor dedi Allah isteyen herkese sıkıntısız sağlıklı bir şekilde nasip etsin
Farklı doktorlara gözüksen iyi olucak gibi
son adetine göre kac haftalık
Bir cok kisi aldirmayip beklettiginde olumlu sonuç almislardi farkli görüşler alın
Kese o değerde görünmezki o değerlerde ultrason yapmıyorlar bile benim benimde 2 gün sonraki değer iki katından az çıkmıştı çok şükür bir sorun çıkmadı acele etmeyin