Beta 0.5 asilamadan sonra

Sonucum 0.5 olumsuz dedi doktorum adetim 8 gun gecikti doktor 8 10 gun bekliyip progestanida kestirdi bugun.sozce durum ne olur bu sekilde yasiyan varmi arkadaslar:(

Adetiniz 8 gün geciktiği halde negatif çıkmış kan testiniz yükselmesi de mümkün değil şu an için 6 gün gecikme ile benim 700 küsürlerdeydi örneğin 2 gün sonra tekrar kan vermiştim mesela buda adet gecikmesinden 8 gün sonrasına tekabül ediyor ve 1000 küsürü aşıp yükselmişti mesela. İnş en kısa sürede Allah size hayırlı bir gebelik nasip etsin :pray:

1 Beğeni

Amin allah razı olsun canim benim.saglkla kucagina alirsin inşallah

Tup bebek asilama falan mi seninde

Yok hayır doğal yolla oldu pcos olduğum halde nasibinde varsa geliyor elbet demek ki. Ablam aşılama oldu onun da tutmadı ne yazık ki, en yakın arkadaşım da 2. Deneme tüp bebek ile gebe şu an aslında bu süreçleri de biliyorum zor ve sabır istiyor gerçekten… doğal yolla gebelik sürecindeki gibi ilerliyor aslında bu beteHCG yükselmesi netice de

1 Beğeni

Yengem belkide 10 kez aşılama oldu 2 kez tüp bebek yaptı olmadı kafaya takmadı artık olursa olur dedi stresten uzaklaştı 2 ay sonra hamile kaldı kendiiliğinden

Bndede var pcos.ewet asilama o sekilde.bieaz tup bebek farkli

Kesinlikle bende aynı durumdayım 7 sene denemediğimiz şey kalmadı , artık evlatlık alırız sene sonuna doğru okullar açılırken yenş bi hayat başlar o çocuk için de derken kafaödan sildim ve 2 ay içinde kendi kendime hamile kaldım, bunu demek kolay uygulamak zor farkındayım ama arkadaşa katılıyorum kafanda bitir ve yoluna bak güzel kardeşim

1 Beğeni

Bende de pcos vardı kiloya bağlı ben tüp mide ameliyatı olduktan sonra hamile kaldım ve pcos yok oldu herşey düzene girdi o şekilde hamile kalabildim dhaa oncesinde ne yapsak olmadı ama umudunu kaybetme sakın verici Rabbim ne zaman vereceğini biliyor. :heart::heart::heart:

1 Beğeni

Bende tüp bebek yaptığımda yerleştirmeden 12. Gün sonra 5.1 çıkmasına rağmen olumsuz demişlerdi iki gün sonra adet oldum zaten

1 Beğeni

Bende aynı şekilde 5 sene boyunca bir çok tedavi gördüm 1 aşılama 2 tüp bebek yaptırdım başka ilaçlarda kullandım en son her şeyden herkesten uzaklaştık eşimle akrabalardan ailesinden sonra kendiliğinden çok şükür oldu şu an 5 aylık hamileyim gerçekten uygulaması çok zor ama bir kere başardığın zaman gerçekten meyvesini alıyorsun

1 Beğeni

Sagolun teşekkür ederim.guzel dusuncelernz icin

Kesinlikle hersey allahtan.

Diimi nasip kismet.yapicak bsy yok.hersey allahtan.

Ne mutlu.hayirli olsun bebeginiz.saglikla dunyaya gelsin

Allah razı olsun canım Rabbim sanada isteyen herkese de nasip etsin inşallah :palms_up_together: