Benim eltim kullandı 1 yaşına kadar kullandı sonra kullanmadı
Ben minnoşa park yatak aldım, odalarımızı ayırana kadar park yatakta yanımızda yatacak, kendi odasına geçtiğinde de Montessori yatağında yatmaya başlayacak. Sonrasında en azından bir yerlere giderken park yatağı da katlayıp yanımıza alabiliriz diye düşünüyoruz, 4 yaşa kadar kullanılabiliyor.
Mobilya ya da pahalı ürünler alırken rahat ve biraz daha uzun ömürlü olması bizim için önemli bir kriterdi
Evet yanımda ,aslında ayağımdasallayarak uyutuyorum beyefendiyi
Ben anne yani park yatak alacagim 4-5 yasina kadar kullanilabiliyor.Sonra da genc odasi alayim diyorum anne yani park yataklarin cok islevsel ozellikleri var .
Anne yanı beşik hediyesi geldi bize. Ama mobilya olanlardan değil. Park yatak malzemesinde. Ayriyeten kayınvalidemler tahta beşik verdiler, şu an onu kullanıyoruz. Bir de büyük kızımdan kalma mobilya beyaz beşiğimiz var, 2 yaşına kadar da onu kullanır bunlardan sonra
Görünüşüne bakma park beşik en iyisiymiş
Her çeşit beşik olmuş nuran abla
Anne yanı ahşap besik aldım tekerlekli istedigim yere taşirim evde ilk zamanlar için büyük gelir besik diye bitanede babynest aldım içine koyarim uyur mis gibi inşallah
Biraz öyle oldu
Merhaba hoş geldin canım
Hoşbuldukkk
Bnde bundan aldim tahta besikde aldim ama bu tarz park beşik cok kullanışlı
Evet bana da tahta beşikte ileride ayaklarını araya koyuyorlar acıtıyor falan dediler ondan park beşik tercihim oldu
@Minik.annesi ben de elele marka park yatak almayi dusunuyorum cok islevsel ve kullanisli alanlar da cok memnun.
Kesinlikle kuzenlerim kullanıyor şuan bebekleri 4 aylık falan ama sürekli onu kullandı anne yanıda oluyor bu benim attığımda parça sayısı fazla o yüzden bunu tercih ettim bende. Hatta ana kucağını da elele aldım oda çok kullanışlı sallanıyor şarkı açılıyor falan tabsiye ederim
Günaydın canım aramıza hoşgeldin
Günaydın canım aramıza hoşgeldin
Mucize Anne’ye hoşgeldiniz @Minik.annesi
Gebeliğiniz hayırlı olsun
Hoşbuldum kızlar