Benimde gözüme küçük geldi
Geneli park yatak öneriyor evet
Neyin hangi modeli
Monteserra dediniz ya onun hangi mldeli yani park beşik mi mantıklı tahta tarzı mı anne yanı mı
Bebeğin yanına yatmadığım tek bir gün bile yok bu yüzden monteserro daha kullanışlı varsın büyük olsun
Bunun da çarşafı geçirmesi zor olur galiba
Bunları çok begeniyorum bende evet . Küçük park beşik alıp 1 yaşından sonra bunu almak daha mantıklı gibi
Arkadaşım bu yataktan kullanıyor ve aşırı memnun, hiç beşik falan almadı, uyumadığı zamanlar kendide uzanıyor yanına. Aşırı rahat kullanımı, bende bu yataktan düşünüyorum hiç beşik almayı düşünmüyorum
Ben park yatak anne yani düşünüyorum.Ama şimdi 2 tane park yatak alınca yatak odama sığmaz gibi.Nasil bişey alcam çok kararsızım.Alinca 2 tane almam lazım.
Yorumlara bakılırsa bir küçük 1 yaşa kadar yeterli oluyor daha sonra yanına yatıyorum diyorlar 1 yaltan sonrada bu tarz büyük bir yatak tamam gibi duruyor
Ben 2 tane düşünüyorum biri ahşap büyüyebilen diğeri her yere kolaylıkla taşıyabileceğim hamak tarzı sallanan bir beşik
Benimkide bundan kenarlarındako demiri çıkarınca anne yanı oluyor, benimki beyaz birde kalın @Fatma26
Bize dedemiz hediye aldı fiyatı aşırı pahali bişey almak istemedik öyle olunca inşallah kullanışlı olur bebişlerimize
Bizimkinide dedesi aldı babam yani
Benimki beşikte uyumuyor anam
Valla ne yalan söyleyim 4 çocuk hiç beşik almadım salanan pusetler var ya onlardan aldım zaten hep benim yanımda olcak gece gündüz gerek görmüyorum buyunce normal yatak ta yatıyor zaten almıştım beşik oyun parkı tarzında hiç mi yatmazlar aldimla kaldı açıkçası
Ay öyle zor oluyor ya uyutmak yanınızda mi yatıyor sagolsunlar
Taşınabilir park beşik alicam kuzum bide ana kucagi alicam yeter
Benimki bundan
Yeni magnet kapı süsü ve yastık yaptırdım bi de isimli çikolata inşallah güzel olur