Beşik seçimi

Ahşap beşik kullanan var mı memnun musunuz

Ben ahşap beşik kullanıyorum. Eğer sezeryan doğum yapıcaksanız başlangıçta bebeği beşiğe koyup alırken zorlanabilirsiniz. Onun haricinde kullanışı park yataklar gibi benimkinde kademe yükseltme yok direkt yerden o yüzden sezeryan da zorlayabilir dedim. Kızım 17 aylık hâlâ onda yatıyor. Dedesi başka bi beşik getirmiş o yerden biraz yüksekte ama ordan ayağını atıp çıkmaya çalışırsa yerden 1.30 falan yüksek düşü p bi taraflarına bişi olur diye güvenip orda yatıramıyorum. Oğlumu o beşiğe koyup kızımı kendi beşiğin de uyutmaya devam edicem mecburen.

Teşekkür ederim :folded_hands: bugün baktım kiracılara önermem vs dediler bir daha kullanmak sıkıntı olur deforme olur dediler ne kadar doğru

Ben kiracıydım istanbulda bebeğim 7 aylıkken izmire ailemin yanına taşındım zaten 4 köşe kısmı bide tabanı var beşiğin söktük kutusuna koyduk getirdik burda yaz olduğu için yer yatağında emzirerek uyutuyodum kızımı ikinciye hamile kalınca emzirmeyi bıraktım beşiği tekrar kurduk orda uyutmaya başladık şuan 17 aylık hâlâ da kullanıyor. Babamın getirdiği beşik de kız 5 yaşına girdiği için büyük yatak alıyolarmış o yüzden bize verdiler gayet sağlam kullanılabilir bi ürün. Yani kullanıma da bağlı benim kızım 17 aylık evet ama toplasanız 1 yıldır anca kullanıyo beşiği ama sağlam yani daha ilk alıp kurduğumuz zamanki gibi hiçbiyerde bi deforme yok.

Çok teşekkür ederim geri dönüşünüz ve bilgilendirmeniz için :bouquet: