Merhaba Arkadaşlar 5 aylık gebelik serüveninde Alışveriş telaşına başlıyorum Yavaş yavaş Beşik konusunda çok kararsızım , Mobilya beşikler çok şık görünüyor kullanımı nasıl bilmiyorum sanırım 1 yaşa kadar tercih ediliyor, Park yatak beşik modelide Kullanışlı Fonksiyonlu geliyor… Sizin tercihiniz nasıl ? Fikir alabilirmiyim
Canım ben mobilya beşik aldım kizim için park beşikler evet uzun ömürlü kullanışlı ama bana görünüm olarak güzel gelmedi…ben kızıma ayrı oda yapmadım yatak odama koydun beşiğini o yüzden sık bir şey olsun istedim. Çok küçük almadığın.surece mobilya beşikler de de uzun süre yatırabilirsin ben biraz büyük olsun diye büyük aldım.
Cocuk odası yapmak istiyorum mobilya tercih etmedim birde eşim biraz buyuyunce ahsaba kafasını falan carpar demisti banada mantıklı geldi park yatak beşikler daha kullanısli geldi belki estetik gelmiyordur ama büyük bölümü bez zararsız kullanisli oldugu ve oda yapacagim icin mantıklı geldi evde yalniz bi anne olacahim ocin evde kopeklerde var park bölümu benim icin önemli biz bu yuzden park yatak besik tercih ettik
Ben mobilya tercih ettim büyüyen beşik olarak ayrı bir odası olacağı için park beşik istemedim . Büyüyen beşik mantıklı bence kapalı hali ile çocuk 5 yaşına kadar çok rahat yatar . Büyük hali de tek kişilik yatak olarak kullanıyor zaten hem odadaki alana göre de ayarlanabilir
Mobilya beşik aldık biz, 5-6 yaşına kadar rahat yatar çocuk. Ama hangi beşik olursa olsun 2 yaşından sonra çocuklar sıkılıyor çok durmak istemiyor içinde. Ve uyku setini korumalıklari vs olduğu için çarpma durumu da söz konusu olmaz. Hem sallanabiliyor, sallanma özelliğini devre dışı da bırakabiliyorsun ve görsel olarak çok şık. Meltem mobilyanın mondo modelinden aldık.
Elelebaby park beşik aldım bende taşıma çantası istediğim yere götürürüm diye bu beşikte karar kıldım
Ben park beşik almadım ne kadar kullanışlı olduğunu biliyorm ama bana hiç portatif gelmiyor bu sebeple bir anne yanı beşiği bir mobilya beşik aldım 1 yaşından sonra yatabileceği
Ben chicconun anne yanı beşiklerinden aldım yatak odasına koymak için çocuk odası yaptım fakat oraya beşik almadım ikeanın hemnes divanları var açılan onlardan aldım hem iler ki yaşlarda da kullanır hemde ayrı yatmaya başladığı zaman onun yanına beşik yanı gibi ek satılan çıtalar fileler vs var onlardan alıp kullanacağım. Anne yanı beşik fonksiyonel geldi yatak odasında çok yerim de yoktu iyi oldu